Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Οι φασίστες των άκρων…

Και μια θετική είδηση!


Καταδικάστηκε και ο δεύτερος (με 18 μήνες) εκ των τριών που είχαν χτυπήσει τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο, επειδή τους έκανε την απλή ερώτηση «Γιατί λερώνετε με σπρέι τον τοίχο του πανεπιστημίου;»
Ο οποίος στον δικαστή δεν είπε «και τι σε νοιάζει εσένα ρε, δικός σου είναι;» όπως στον καθηγητή, προτού αρχίσει να τον χτυπάει με την παρέα του, αλλά το έπαιζε εκ Κίνας καταγόμενος.

Μπράβο λοιπόν στον καθηγητή που δεν έκανε πίσω!
Κι ας γέμισαν με αφίσες την Αθήνα οι αριστεροί φασίστες που τον έλεγαν φασίστα!
Είναι το εύκολο όπλο αυτό, του κάθε ιδεολογικού αριστερού φασίστα.
Να χαρακτηρίζει φασίστα όποιον του βάζει εμπόδια στην ανεξέλεγκτη δράση.
(Όπως για φασισμό εναντίον των Ελλήνων κατηγορεί το άλλο άκρο όποιον Έλληνα «τολμά» να βλέπει τα πράγματα με νηφαλιότητα, επειδή δεν επιτρέπει στα θολωμένα τους μυαλά να ισοπεδώνουν την λογική, με αφορισμούς και στερεότυπα.
Και κλείνει η παρένθεση γιατί η συγκεκριμένη είδηση-παράδειγμα ανήκει στους αριστερούς φασίστες)

Παράδειγμα προς μίμηση λοιπόν ο καθηγητής που δεν έκανε πίσω.
Επειδή δείχνει στην πλειοψηφία που δεν έχει σχέση με τα άκρα (στο συγκεκριμένο θέμα το αριστερό) πως μπορεί και πρέπει να τα αποβάλλει.
Πως μπορεί και πρέπει να μάθει, χρησιμοποιώντας το απόλυτο όπλο, ένα κοφτερό συλλογικό μυαλό που παράγει ορθή κρίση, να καρφώνει στις γωνίες της τετράγωνης λογικής της όλες τις αντιφάσεις και τις αντιθέσεις που χρησιμοποιούν για να υπάρχουν οι κάθε λογής φασίστες και να κρίνει σφαιρικά, προστατεύοντας όσα θετικά δημιουργεί και κρατώντας εκτός όσα αρνητικά ανακαλύπτει και εξοστρακίζει.

Πως μπορεί και πρέπει, με το πλέον εύκολο στη χρήση και ανίκητο όπλο, την λογική και μέσω αυτής την ανάδειξη των αυτονόητων, να τους στερήσει οποιοδήποτε ηθικό έρεισμα επιστρατεύουν για να υπάρχουν και να κινούνται στις παρυφές της κοινωνίας.

Από τις οποίες, καταφέρνουν σε πολλές περιπτώσεις να εξαπλώνονται σαν μολυσματική ασθένεια παντού. Οδηγώντας την κοινωνία (σαν ζωντανό οργανισμό) να νοσεί εγκεφαλικά.


Γιατί αυτό που προκύπτει τελικά είναι πως θρασύδειλοι φασίστες (αριστεροί & δεξιοί των άκρων) έχουν παγιδεύσει με ύπουλο τρόπο, μια ολόκληρη κοινωνία, μια ολόκληρη χώρα, στον αρρωστημένο εναγκαλισμό τους.

https://365meres.wordpress.com/2018/05/08/oi_fasistes_twn_akrwn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου