Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

ΝΔ : "Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την απόλυτη κυριαρχία μας"

Οι δύο νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν αυτό που είναι πια κοινός τόπος: Ότι η Ν.Δ. όχι μόνον έχει κατακτήσει την απόλυτη πολιτική κυριαρχία, αλλά και ότι ....
κινείται πλέον σε τροχιά αυτοδυναμίας ανεξαρτήτως του χρόνου των εκλογών. Το εντυπωσιακό -με τις δύο αυτές δημοσκοπήσεις- είναι ότι παρά τη συστηματική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει μέσω των εφημερίδων και των sites που ελέγχει ότι τάχα η ψαλίδα κλείνει, αυτή αντιθέτως διευρύνεται όπως άλλωστε η διαφορά που χωρίζει τον κ. Μητσοτάκη από τον κ. Τσίπρα σε όλες τις συγκριτικές ερωτήσεις που τους αφορούν.

Επιβεβαιώνεται έτσι και με στοιχεία η κοινή αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί της ουσίας βρίσκεται σε αποδρομή και ο κ. Τσίπρας απλά, παίζοντας με το χρόνο των εκλογών, προσπαθεί να διαχειρισθεί την ήττα του, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών προεξοφλεί τη νίκη της Ν.Δ. πιστεύοντας -και δικαίως- ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και προοπτική για την χώρα.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.