Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η πολύ μεγάλη -ΤΕΡΑΣΤΙΑ- είδηση για τον ΟΑΣΘ, που έδωσε ο Σταύρος Καλαφάτης και δεν πρόσεξε κανείς !

Σε ένα βιαστικό και απρόσεκτο δελτίο τύπου, ο Σταύρος Καλαφάτης, είπε -ή μάλλον του ξέφυγε- μια πάαααρα πολύ σημαντική είδηση, την οποία μάλλον κανείς δεν πρόσεξε!
Γράφει το δελτίο τύπου κατά λέξη:


"Ο αρμόδιος υπουργός δεν έχει -ούτε καν ως σκέψη- σχέδιο για την επόμενη ημέρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Αδιαφορεί παντελώς για το αν οι κάτοικοι ολόκληρου νομού μείνουν, για άλλη μία φορά, χωρίς αστικές συγκοινωνίες. Σε όλες τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται με ανοικτούς διεθνείς διαγωνισμούς, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών με το χαμηλότερο, δυνατόν, κόστος."

Προανήγγειλε δηλαδή "ανοικτό διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό" για το έργο που εκτελεί σήμερα ο ΟΑΣΘ !

Εμείς στο makpress, που ασχολούμαστε πολύ με τα συγκοινωνιακά και τον ΟΑΣΘ και είμαστε - το δηλώνουμε ξεκάθαρα ξανά- υπέρ του υγιούς ιδιωτικού τομέα, συμφωνούμε και μας άρεσε πολύ η θέση αυτή. 
Η ΝΔ συμφωνεί όμως;

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να τοποθετηθούν επί του θέματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, οι υπόλοιποι βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης, ο τομεάρχης μεταφορών της ΝΔ Κώστας Α. Καραμανλής, ο πολυγραφότατος Στράτος Σιμόπουλος κι άλλοι όσοι "ενδιαφέρονται" για τον ΟΑΣΘ, συμπεριλαμβανομένων των αυτοδιοικητικών Κυρίζογλου και Μπουτάρη

Συμφωνείτε να γίνει "ανοικτός διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός" για το έργο που εκτελεί σήμερα ο ΟΑΣΘ ;
(μη βιαστείτε να απαντήσετε. Σκεφτείτε ότι ο "διεθνής ανάδοχος" δεν θα προσλαμβάνει άτομα από τους κομματικούς στρατούς, αλλά της επιλογής του, που του κάνουν τη δουλειά !)

Απόστολε;  Γιάννη;