Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ο Ιερώνυμος

Tον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο θα υποδεχτούν o ....
Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα και τον Δήμαρχο Δέλτα Ευθύμιο Φωτόπουλο την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, στις 10.00’ το πρωί, στη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου.
Ο κ. Ιερώνυμος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη φιλοξενούμενος από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Μακαριότατος θα περιηγηθεί τη Λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου και θα συναντηθεί με τις αρχές και τους φορείς της πόλης, ενώ θα κηρύξει και την έναρξη των εργασιών του Α’ Πανελλήνιου Συνεδρίου Στελεχών Κατασκηνώσεων των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, το οποίο θα φιλοξενήσει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της στη Μακρυνίτσα Σερρών.
Η κήρυξη της έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Μακαριότατο την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις 18.00’.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.