Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Επιστολή αναγνώστη για το Τέμενος στην Αθήνα

Τι πράγμα κι αυτό; Οι άθεοι να καίγονται να χτιστεί ένα τζαμί για τους πιστούς μίας μεγάλης θρησκείας την ίδια στιγμή που θεωρούν τους θρησκευόμενους ...
ηλίθιους, Ταλιμπάν, σκοταδιστές, οπισθοδρομικούς και γραφικούς.
Ήταν οι ίδιοι άθεοι-πράκτορες που καθοδηγούσαν τους μουσουλμάνους μετανάστες να τα σπάσουν στην Αθήνα διαδίδοντας μία ψεύτικη ιστορία για ένα δήθεν σχισμένο κοράνι και με «αξιόπιστο» μάρτυρα του συμβάντος έναν σεσημασμένο αλλοδαπό κλέφτη .Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που ως Μαρξιστές επαναστάτες βανδάλιζαν χριστιανικές εκκλησίες ...αλλά ποτέ συναγωγές. Ομοίως οι FEMEN ... χτυπούν όλες τις θρησκείες πλην αυτής των Rothschild και του Soros.
Ακόμα μία προσχεδιασμένη κίνηση για την αποδυνάμωση της κρατούσας θρησκείας στην Ελλάδα.
Εννοείται ότι στην Τουρκία οι συνάδελφοί τους κάνουν το ίδιο πράγμα υπερασπιζόμενοι αντίθετα τους Χριστιανούς , τους Κούρδους κι οποιονδήποτε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους Τούρκους μουσουλμάνους που αποτελούν την πλειοψηφία.
Αυτοί που κινούν τα νήματα παραμένουν πάντα εκτός κάδρου.
Μας καθοδηγούν με μεγάλη επιτυχία να μισήσουμε άλλους γειτονικούς λαούς, θύματα της ίδιας ελίτ. Καταφέρνουν να μισούμε φτωχούς λαούς , σκλάβους στα ίδια αφεντικά ... περισσότερο κι από τους ελληνόφωνους μαφιόζους της Βουλής που συνειδητά μας λήστεψαν και μας κατέστρεψαν για να γίνουν πλουσιότεροι οι ίδιοι και να κερδίσουν την εύνοια των τοκογλύφων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ