Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Η Νέα Δεξιά για τη νέα δολοφονική επίθεση εναντίων Χριστανών στην Αίγυπτο

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα στο Μάντσεστερ και ο ισλαμικός φονταμεταλισμός της Κορανικής αθεΐας επιτέθηκε....
για ακόμη μια φορά στη Μέση Ανατολή. Θύματά του και πάλι Χριστιανοί, οι κόπτες της Αιγύπτου με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από την ένοπλη επίθεση στους αθώους προσκυνητές.

Η Νέα Δεξιά για μια ακόμη φορά καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να λάβει υπόψιν της τα όσα γίνονται σε Ανατολή και Δύση, υπογραμμίζοντας τη μη συμβατότητα του μαχητικού Ισλάμ με τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Και για μια ακόμη φορά σημειώνει ότι ο διαχωρισμός μεταξύ <<μετριοπαθούς>> και <<ριζοσπαστικού>> Ισλάμ δεν είναι απλά δύσκολος για εμάς αλλά και για τους ίδιους του μουσουλμάνους. Ειδικά όταν το μεγαλύτερο μέρος του <<μετριοπαθούς>> μουσουλμανισμού εγκρίνει το σαφές γεωπολιτικό και θρησκευτικό σχέδιο του ξεριζωμού της Ορθοδοξίας και των αρχαίων χριστιανικών κοινοτήτων της Μέσης Ανατολής, ως πρώτο βήμα πριν την πληθυσμιακή, θρησκευτική και πολιτική άλωση της Ευρώπης.

Μιας Ευρώπης που δυστυχώς εθελοτυφλεί, ελέω πολιτικής ορθότητας και πολυπολιτισμού μπροστά στο κατεξοχήν ιστορικό κίνδυνο που την απειλεί.»

Γραμματέας Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων

Χριστοδουλάκης ΦαίδωνΑναπληρωτής Γραμματέας

Φουρνιστάκης Αντώνης

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.