Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Ο Μπόρις Μουζενίδης στον Τύμβο Καστά

Ο Μπόρις Μουζενίδης και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον Τύμβο Καστά.
Ποιός είναι ο πολυσχιδής πόντιος επιχειρηματίας;


Χαμηλό προφίλ και υψηλές διασυνδέσεις.

Στην Ελλάδα είναι γνωστός ως ο άνθρωπος που έφερε τους Ρώσους τουρίστες στη χώρα.

Στο υπουργείο Τουρισμού πίνουν νερό στ’ όνομά του και όχι άδικα, αφού ο ταξιδιωτικός οργανισμός που διευθύνει από το 1995 έφερε στην Ελλάδα για διακοπές το περασμένο καλοκαίρι μισό εκατομμύριο Ρώσους - και όχι μόνο. Ο κ. Μπόρις Μουζενίδης είναι αυτός που κατάφερε να κάνει μόδα την Ελλάδα στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συμβάλλοντας σημαντικά στην άνοδο του ελληνικού τουρισμού.

Αξιοποιώντας τις γνωριμίες του σε Ελλάδα και Ρωσία, ο δραστήριος ομογενής επιχειρηματίας κατάφερε μέσα σε 20 χρόνια να στήσει τη δική του αυτοκρατορία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας μπίζνες με τις μεγάλες αδυναμίες των Ρώσων, ήτοι τις ζεστές γούνες τον χειμώνα και τον καυτό ήλιο με τη δροσερή θάλασσα το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Αμφίπολης Κώστας Μελίτος:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή , σήμερα υποδέχθηκα στο δήμο μας , στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης τον κ. Μ. Μουζενίδη και τους συνεργάτες του. Αισιοδοξούμε σε μια καλή συνεργασία...»
amfipolinews

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.