Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη για το θάνατο Μητοστάκη

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης αναφερόμενος στο θάνατο του πρώην Πρωθυπουργού και Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη , έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν ο τελευταίος μιας γενιάς πολιτικών παλαιάς κοπής, που έζησε κορυφαία γεγονότα σχεδόν ενός αιώνα, πάντα συμμέτοχος και ποτέ διακοσμητικός.

Οι όποιες διαφορές για το Κυπριακό, το ζήτημα των Σκοπίων ή τις ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν έχουν σημασία σε μια τέτοια στιγμή, δεν αρμόζουν στον Ελληνικό Τρόπο και θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Δεινός κοινοβουλευτικός άνδρας, κάτοχος ενός βασικού αρχηγικού προτερήματος, της ολύμπιας ψυχραιμίας, με κλασσική παιδεία και, λόγω επίγνωσης της σημασίας τους, με σεβασμό στους πυλώνες του Έθνους, την Εκκλησία και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πτυχές της οικονομικής του πολιτικής εάν είχαν εφαρμοστεί με συνέπεια σε βάθος χρόνου, ίσως θα είχαν αποτρέψει την έκπτωση που ζούμε.

Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια, προσωπικά αλλά και από όλα τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, σε όλη την οικογένεια του».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.