Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, δίκαια το Κύπελλο στην Τούμπα

Όπως γράψαμε στη θέση μας για τον τελικό "Ποδοσφαιρικά, όλοι ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα σε όλες τις γραμμές και θα φέρει το Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό, εκτός αν ....
βρεθεί σε πολύ καλή ημέρα ο παικταράς της αντιπάλου μας, Αραούχο, που μπορεί μόνος του να πάρει το Κύπελλο."

Ο Αραουχο ΔΕΝ βρέθηκε σε καλή μέρα λοιπόν και το makpress δικαιώθηκε απόλυτα: ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι -ελαφρώς- καλύτερος από την ΑΕΚ, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η διαιτησία ήταν ΑΡΙΣΤΗ . Ναι, ΑΡΙΣΤΗ ως προς τς προθέσεις !

Μα θα πει κανείς ; το οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ; Το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που έπνιξε;


ΝΑΙ, υπάρχουν φάσεις που οι διαιτητές έχασαν, αλλά είναι ολοφάνερο ότι δεν ήθελαν να ευνοήσουν κάποια από τις δύο ομάδες. Οι φάσεις ήταν εξαιρετικά δύσκολες και τα λάθη ανθρώπινα. Όποιος έχει εμπειρία από διαιτησίες, καταλαβαίνει πότε οι διαιτητές είναι στημένοι και πότε τα λάθη είναι ανθρώπινα. Χθες, έκαναν σοβαρά ανθρώπινα λάθη.



Και, ναι, ακόμη κι αν χάναμε το Κύπελλο, τα ίδια θα γράφαμε.

Αν ο Γλύκος δεν έκανε το γκελ κι αν το οφσάιντ γκολ καταλογιζόταν οφσάιντ, το ματς θα έληγε 1-0. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ ήταν τουλάχιστον 51/49 καλύτερος και η νίκη δίκαιη.

Όποιος "κάθεται" στη φάση του οφσάιντ,, είναι απλώς ...πονεμένος Ολυμπιακός, που φοβάται την άνοδο του ΠΑΟΚ.

Ε, αυτή είναι η αλήθεια. Οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί φωνάζουν περισσότερο κι απ΄την ΑΕΚ για το οφσάιντ !

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, το Κύπελλο ήρθε δίκαια στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ήταν (λίγο) καλύτερος, (λίγο) πιο αποτελεσματικός και (λίγο) πιο τυχερός από την ΑΕΚ, που ατύχησε να έχει σε κακή μέρα το βαρύ πυροβολικό της, τον Αραούχο (δεν φταίμε εμείς για αυτό ! ).

Τα υπόλοιπα είναι κλάψες.