Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Προς Θεού μη ξεφτυτρώσει από πουθενά Ισλαμοφοβία !

Μανάδες από το Μάντσεστερ ψάχνουν απελπισμένες στο twitter, αν είδε κανείς το παιδί τους, που δεν απαντά στο τηλέφωνο, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.
Το σημαντικό είναι να μην ξαναβγεί στην επιφάνεια το τέρας της Ισλαμοφοβίας, γιατί ως γνωστόν, αυτοί που φοβούνται τις επιθέσεις των Τζιχαντιστών, αυτοί που φοβούνται μην τους κομματιάσει καμιά ξέμπαρκη βόμβα σε καμια συναυλία, κανένα λεωφορείο, κανένα βαγόνι του μετρό. είναι .....
ο μοναδικός κίνδυνος, που απειλεί την Ευρώπη.

Μη χάνουμε πολύτιμο χρόνο με την αναζήτηση ενόχων και αιτιών: τους Ισλαμοφοβικούς να τσακίσουμε, σε κάθε γειτονιά.

Ήδη, ανακαλύψαμε σήμερα έναν εφιάλτη, απότοκο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού: οι γονείς που σκοτώθηκαν τα 20 χρονα παιδιά τους, δεν ξέρουν σε ποιό hashtag του twitter να ανεβάσουν την αγγελία. Στο #DWTManchester η στο #Manchesterbombing ?

Αν επικρατήσουν οι Ισλαμοφοβικοί, μπορεί να κόψουν τα hashtags στο twitter και τότε, όταν βλέπουμε την τηλεόραση αποκεφαλισμένο και κομματιασμένο το παιδί μας, πού θα κάνουμε R.I.P.?

Τσακίστε τους ρατσίστες σε κάθε γειτονιά
φέρτε μουσουλμάνους, πριν είν΄πολύ αργά

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.