Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Φτου σκόρδα ! Αύριο Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας !

Τι θέλαμε και μιλούσαμε πρωινιάτικα ! Λίγες ώρες μετά το άρθρο μας, ο Πρωθυπουργός Γκαντέμης Αλέξης Τσίπρας, αποφάσισε να έρθει αύριο στη Θεσσαλονικη για να.....
εργαστεί από το Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, που λειτουργεί στο κτίριο του υφυπουργείου Μακεδονίας – Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις και για την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου "Παύλου Μελά" στην Tοπική Aυτοδιοίκηση, για την οποία έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες, όπως έχουν κάνει γνωστό ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και φορέων της.

Σε πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καμμένος είχε πει ότι οι όροι που έμπαιναν από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ήταν να δοθούν τουλάχιστον 100 κατοικίες (εκτός στρατοπέδου) οι οποίες θα παραχωρηθούν σε αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και να δημιουργηθούν εντός του στρατοπέδου δύο Μουσεία, ένα για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για θέματα της περιοχής.Ωχ...βαι βάι...τι θα πάθουμε αύριο - μεθαύριο ....Βροχές; Πλημμύρες; Σεισμό; Θα κλείσει η Περιφερειακή από σοβαρό τροχαίο;

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.