Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ο Αντετοκούνμπο διαλέγει μετάλλιο με την Ελλάδα αντί για πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους στην media day του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη ξεκαθαρίζοντας ....
σε σχετική ερώτηση ότι θεωρεί πιο σημαντικό ένα μετάλλιο με την εθνική Ελλάδας!

Η ερώτηση στον Αντετοκούνμπο ήταν αν θα διάλεγε ένα δαχτυλίδι του NBA με τους Μπακς (λίγο νωρίτερα είχε παραλάβει το δαχτυλίδι του All Star Game που παίρνουν όλοι οι παίκτες), τον τίτλο του MVP ή ένα μετάλλιο με την εθνική Ελλάδας και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα τρία, θα διάλεγα το μετάλλιο με την εθνική ομάδα γιατί δεν θα το παίρνω εγώ, θα το παίρνει όλη η Ελλάδα. Και ναι, έχω καταλάβει τι γίνεται στην Ελλάδα. Προσπαθώ να τους κάνω όλους περήφανους. Θέλω να φέρουμε και επιτυχίες με την Εθνική, χωρίς ωστόσο να θέλω να βάλω πίεση γι' αυτό. Θέλω να τους δώσουμε χαρά».

«Είναι μια πανέμορφη χώρα που δουλεύει σκληρά. Καθημερινά. Όποιος πάει στην Ελλάδα νιώθει ότι είναι στο σπίτι του. Αυτό έγινε και με τους γονείς μου, γι' αυτό έμειναν εκεί 22 χρόνια. Όπου κι αν πάω, μιλάω για την Ελλάδα. Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ στο All Star Game, όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

η συνέχεια εδώ