Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Γλέζος "βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μου λένε ότι χρειάζονται ψυχίατρο"

Δεν χρειάζεστε ψυχίατρο, σφαλιάρες για τα γελοία ψέματα που λέτε, ρε αμερικανόδουλα κουπούκια, που τολμάτε να ψελλίζετε ακόμη (!) για ....
"αποχώρηση από το ΝΑΤΟ" (!!!!!!!!) για να ταϊσετε σανό στα ζώα που πιστεύουν ότι θα βγάλετε τη χώρα από το ΝΑΤΟ ! Ζώα ! που θα έλεγε κι η συντρόφισσά σας Έλενα Ακρίτα. Άκου "αποχώρηση από το ΝΑΤΟ" ! Ποιός από σας βρε απατεώνες γλίτσες των Αμερικανών, θα τολμήσει να βάλει τέτοιο θέμα;Δεν έκρυψε την απογοήτευση του - για μία ακόμα φορά - ο Μανώλης Γλέζος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις πολιτικές που ακολουθεί.

Ο έμπειρος πολιτικός με ανάρτηση του στην... ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών αποκαλύπτει μάλιστα και έναν διάλογο που είχε με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προκαλεί αίσθηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μανώλη Γλέζου:

«Συναντήθηκα πρόσφατα με ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μας συνδέει μακροχρόνια φιλία, η οποία παρά τις διαφορές απόψεων δεν πρόκειται ούτε να διαταραχθεί, ούτε να διαλυθεί. Είχαμε, λοιπόν, μια έντονη αντιπαράθεση απόψεων, η οποία με κατέπληξε.

Ο βασικός άξονας των απόψεών του φίλου μου ήταν ότι: "ο συσχετισμός των δυνάμεων" δεν επιτρέπει στον ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Το ερώτημα που προκύπτει, αμέσως, είναι τότε γιατί δεν το δηλοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ελληνικό Λαό, παρά τον κοροϊδεύει;

Τι σχέση όμως έχει ο "συσχετισμός των δυνάμεων" με την διατήρηση του Καλλικράτη και του Καποδίστρια" που καταργούν το άρθρο 102&2 του Συντάγματος, το οποίο κατοχυρώνει τα δικαιώματα της Αυτοδιοίκησης; Ο φίλος μου μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ό,τι και η αποχώρηση από το ΝΑΤΟ είναι λάθος. Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει τους σκοπούς του. Εκτός και εάν ισχύει αυτό που φωναχτά σε διάδρομο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μου εξομολογήθηκε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημά μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί αυτή τη πολιτική: " Χρειαζόμαστε Ψυχιατρείο"».

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.