Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

70χρονος πυροβόλησε γνωστό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου

Σοκ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Περίπου στις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας 76χρονος ανέβηκε στον δικηγορικό γραφείου του γνωστού δικηγόρου της Θεσσαλονίκης Άδωνι ....
Κουλιούφα, επί της οδού Βασ. Ηρακλείου και τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο.
Μία από τις σφαίρες καρφώθηκε στην κοιλιά του θύματος, μία στο χέρι και μία στην πίσω πλευρά του μηρού.
Ο δράστης έφυγε από το σημείο και απευθείας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου και παραδόθηκε ενώ ο 45χρονος δικηγόρος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα του δράστη έχουν να κάνουν με αστική του υπόθεση για ένα ακίνητο που διεκδικούσαν συγγενικά του πρόσωπα. Η υπόθεση δεν είχε αίσια έκβαση για τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα να θεωρήσει υπεύθυνο γι αυτό τον άτυχο δικηγόρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν είχε αίσια έκβαση η υπόθεση του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα να θεωρήσει υπεύθυνο γι αυτό τον άτυχο δικηγόρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουλιούφας είναι μέλος του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς καθώς και πρώην μέλος της γραμματείας της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη «Ανοιχτή Πόλη».

δηλώσεις συνεργατιδας του δικηγόρου:

«Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη και προσπαθώ να συνέλθω. Είχαμε ραντεβού με τον 76χρονο άντρα στο γραφείο του δικηγόρου.Δεν γνωρίζαμε ότι αυτός οπλοφορούσε.Είχε το όπλο κρυμμένο στη τσέπη του. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε έρθει σε προστριβή γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει ότι για να μην βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό θα έπρεπε να πληρώνει ένα ποσό. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν ήθελε να δίνει χρήματα αλλά ζητούσε και λεφτά από τον κ. Κουλιούφα ο οποίος όμως δεν μπορούσε να το κάνει αυτό συνέχεια. Να σας πω εδώ ότι είχαμε χάσει μια δικαστική υπόθεση του 76χρονου αστικής φύσεως . Όταν σήμερα ήρθε ο 76χρονος κατά τη συζήτηση με τον κ. Κουλιούφα τα αίματα άναψαν κι όταν ο κ. Κουλιούφας "δεν σε αναλαμβάνω πια,δεν αντέχω άλλο "εκείνος έβγαλε το κρυμμένο όπλο από τη τσέπη και τον πυροβόλησε τρεις φορές στη κοιλιά».