Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι ηλίθιοι έκαναν το facebook σαν τα μούτρα τους ή το facebook τους έκανε ηλίθιους;

Εκμεταλλευόμενοι διάφοροι κρετίνοι που διατηρούν γελοίους ιστότοπους, το τραγικό δυστύχημα, με την Porsche, κάνουν αυτό που κάνουν πάντα: τον τίτλο-κράχτη, για να τσιμπήσουν οι μάζες των ηλιθίων του facebook.

Φτιάχνει λοιπόν, χωρίς καμιά .....
αιδώ (ντροπή για τις αγράμματες μάζες του facebook), ο τύπος που διατηρεί site με το όνομα http://kafefrappe.gr ένα κειμενάκι που λέει :
"Τραβαγε VIDEO το Μ@λ@κιστιρι ΜΕΣΑ απο την ΠΟΡΣΕ με 280Km/h VIDEO +18"

Πιθανότατα δεν αναφέρεται στο προχθεσινό ατύχημα, όμως ο συνειρμός των ηλιθίων είναι αυτονόητος.

Μέχρι εδώ, πρόκειται για μια συνηθισμένη καφρίλα, που παίζει με αδικήματα όπως "περιύβριση νεκρού", αλλά πιθανώς να μην υπάρχει περιεχόμενο και ο μαλάκας να πει αν συλληφθεί "μα ...μια πλάκα έκανα, δεν έγραψα για το προχθεσινό".
Η τραγωδία όμως αρχίζει μετά: ο μαλάκας δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει την κοινή γνώμη, αλλά να πάρει "share" και "likes" , ώστε να αυξήσει την αξία του site του και να πουλήσει, είτε το γελοίο site του, είτε τη γελοία σελίδα του στο facebook.

Έτσι, ζητά να "πατήσεις το like", να επιβεβαιώσεις την ηλικία σου (ώστε να ανέβει στον "τοίχο" σου η μαλακία του), για "να δεις το βίντεο".

Κι έτσι, βρέθηκαν ήδη δεκάδες ηλίθιοι, απ΄αυτούς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, που κάθονται και 1) κάνουν like, 2) κάνουν share και ανεβάζουν την ηλιθιότητα στον τοίχο τους και  3) γράφουν και την ηλικία τους (!), προς τέρψιν του μαλάκα !!!

Όλοι, με απίστευτη επιπολαιότητα, χωρίς ούτε ένας από αυτούς τους ηλίθιους να σκεφτεί, ότι αν υπήρχε βίντεο μέσα από την Πόρσε του γνωστού δυστυχήματος, η οποία διαλύθηκε, δεν θα το μάθαιναν από το Kafefrappe, ούτε από το KWLOXANEIO, ούτε από το greek-weather, ούτε από το facebook !

Θα σκεφτόταν επίσης, ότι πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας, για να δώσεις κλικ σε ένα παιδί που σκοτώθηκε (αυτό νομίζουν οι ηλίθιοι του facebook) μόλις προχθες και ο καραγκιόζης γράφει για "μαλακιστιρι" !

Αν αυτός που έχει το site είναι μια φορά "μαλακηστήρι", εσύ που του "Κοινοποιείς" τη μαλακία του , επειδή σε δουλεύει, αξιοποιώντας την περιέργειά σου, είσαι χίλιες φορές πιο μαλάκας !

Πόσο πιο χοντρά πρέπει να στα πω, για να σταματήσεις να ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ όποια μαλακία βλέπεις μπροστά σου στο facebook ; 


Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.