Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Διεκόπη η δίκη του Αλβανού Κλοντ Λέσι που κατηγορείται για τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη


έκοψε με μαχαίρι τον λαιμό της εν διαστάσει συζύγου του, στην Ορμύλια Χαλκιδικής, και εξαφανίστηκε αρπάζοντας τον μικρότερο γιο τους, Φοίβο, ηλικίας τεσσεράμισι ετών.

Για τις....
2 Μαρτίου διεκόπη η δίκη του Κλοντ Λέσι που κατηγορείται για τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη – Με διορισμένο συνήγορο υπεράσπισης μετά την παραίτηση Κούγια

Χωρίς τον Αλέξη Κούγια ως δικηγόρο του κατηγορούμενου για την δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη, Κλοντ Τζέιμς Λέσι, θα συνεχιστεί στις 2 Μαρτίου η πολύκροτη δίκη.

Σήμερα ήταν να ξεκινήσει η συγκεκριμένη δίκη, όμως ζητήθηκε από τον κατηγορούμενο να πάρει αναβολή λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων του δικηγόρου του, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την έδρα. Η απόφαση αυτή ήταν και η αιτία που ο γνωστός δικηγόρος παραιτήθηκε από την υπόθεση. Μετά και την εξέλιξη αυτή το δικαστήριο αποφάσισε να συνεχίσει την δίκη στις 2 Μαρτίου, με διορισμένο συνήγορο υπεράσπισης για τον Κλόντ Λέσι, τον Ηλία Παπαγεωργίου.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας Χαράλαμπος Μαυρομάτης από την πλευρά του σημείωσε πως «όλο αυτό είναι μα ταλαιπωρία για την οικογένεια», όμως τόνισε πως «είναι καλό που η δίκη τελικά δεν πήρε αναβολή αλλά διεκόπη για τις 2 Μαρτίου».


thousandnews

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.