Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Πού ΄στε POLIZEI : Μην τον σκοτώσετε κι αυτόν !

Ενα μεγάλο ζήτημα γύρω από το σκοτάδι, που υπάρχει στην υπόθεση "τρομοκρατία", είναι ότι οι "ύποπτοι" ή διατελέσαντες κάποια τρομοκρατική πράξη, που .....
σοκάρει τον πλανήτη, όλως τυχαίως πέφτουν νεκροί. Όλοι.

Και η κοινή γνώμη δεν έχει ποτέ την ευκαιρία να τους δει σε ένα δικαστήριο, να διαψεύουν ή να αρνούνται τις κατηγορίες ή να εξηγούν γιατί το έκαναν. Μένει με ό,τι λέει η αστυνομία - εξουσία, χωρίς καμία δυνατότητα εξακρίβωσης, αν αυτά που δίνει ως "αλήθειες" η εξουσία, είναι αλήθεια.

Γι αυτό, αγαπητοί μας Γερμανοί αστυνομικοί, φροντίστε να μην πεθάνει κι αυτός ο Τυνήσιος που κυνηγάτε. Να συλληφθεί και να δικαστεί σε ανοιχτή για το κοινό δίκη, για να ακούσουμε από τον ίδιο αν πιστεύει αυτά που λέγονται ότι πιστεύει και να απαντήσει σε ερωτήσεις του δικαστή, που εκπροσωπεί το λαό στις δημοκρατίες.

Εντάξει, άμα θέλετε να μην πεθάνει, δεν θα πεθάνει. Μπορείτε να τον πυροβολήσετε με αναισθητικό,με ηλεκτρικό ρεύμα ...τέλος πάντων, έχετε την τεχνογνωσία να μην ...εξαφανιστεί κι αυτός.

Να ακούσουμε ρε αδερφέ, επιτέλους, έναν ισλαμιστή τρομοκράτη, να καταλάβουμε τις ιδέες του, να μη μένουμε συνέχεια σε υποθέσεις για το τι πίστευε και ποιός ακριβώς ήταν.

Δεν είν΄κακό, είναι στοιχειώδης αξία της δημοκρατίας. Να μη μένουν όλα σε σφραγισμένα συρτάρια υπηρεσιών "ασφαλείας" , αλλά να τα μαθαίνει και ο λαός, στο όνομα του οποίου λειτουργούν οι υπηρεσίες.

Φροντίστε λοιπόν, να μην πέσει και αυτός, νεκρός. Δικάστε τον και μετά εκτελέστε τον αν πρέπει, κάν΄τε ό,τι θέλετε. Όμως, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ πριν του πάρουμε το κεφάλι ! Δημόσια. Τον ίδιο, όχι "υπηρεσίες" ή δήθεν "εκπροσώπους" για λογαριασμό του. Δεν θα ήταν ενδιαφέρον και δημοκρατικό;