Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα ,από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης « Αθήνα Μπορείς» εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση :


«Μόνο άγνοια μπορεί να δικαιολογήσει την όποια άμεση ή έμμεση σύνδεση του Προέδρου του ΟΠΑΝΔΑ και δημοτικού συμβούλου Χ.Τεντόμα με τη δημοτική μας παράταξη. Και για να είμαστε πιο ειλικρινείς το μόνο που μας συνδέει είναι ότι ο Χ.Τεντόμας αφού χρησιμοποίησε την δημοτική μας παράταξη και τους χιλιάδες συμπολίτες που μας εμπιστεύτηκαν για την εκλογή του, αμέσως μετά αποστάτησε και ανεξαρτητοποιήθηκε έτσι ώστε ανενόχλητος να είναι αναπόσπαστο τμήμα της διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής. Άλλωστε στην σημερινή δημοτική αρχή οφείλεται ο διορισμός του στην Διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ και σ’ αυτήν και μόνο πολιτικά, οικονομικά αλλά και ηθικά αναφέρεται.

 Η διοίκηση του Δήμου της Αθήνας είναι συνολική, συλλογική και αδιαίρετη και όποια προσπάθεια διάκρισης κάποιου ή τμήματος αυτής μόνο σκοπιμότητα υποκρύπτει. Όσον αφορά την προχειρότητα, την επιπολαιότητα και τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ, η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία της είναι η ξεχαρβαλωμένη Ρόδα του Συντάγματος, με υποβασταζόμενες ξύλινες σανίδες και χωρίς μελέτη καταλληλότητας. Για όλα τα υπόλοιπα εκκρεμεί μια ουσιαστική και εις βάθος έρευνα που θα φωτίσει όλες τις πλευρές μιας σκοτεινής απόφασης που η διοίκηση του ΟΠΑΝΔΑ προσπαθεί με διαρροές να μετακυλήσει στον Δήμαρχο της Αθήνας."