Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισαν τους πολίτες να προσφέρουν ένα ταψί γεμιστά στη Θεανώ Φωτίου

Για κατούρημα, με τα ΜΑΤ πάει η αριστερά.
Τι έγινε ρε ΣΥΡΙΖόπουλα; Σε κάθε σας βήμα, έχετε δεκάδες "μπάτσους" να σας προστατεύουν. Αυτούς που βρίζατε όταν προστάτευαν άλλους και ...
θα τους καταργούσατε κι εμείς σας λέγαμε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ όπως πάντα (ιδού η απόδειξη) "δηλαδή ρε καραγκιόζηδες, άμα κυβερνήσετε κι αρχίσει ο "λαός" να την πέφτει σε σας, όπως την πέφτετε εσείς τώρα στους "σαμαροβενιζέλους" ποιός θα προστατεύει απ΄τις ροχάλες;".
Αλλά βαθιά νυχτωμένοι, νομίζοντας ότι τα αβγά τα αλωνίζουν, παραμυθιάζατε τους κρετίνους με μυαλό τρίχρονων ότι "οι κατασταλτικοί μηχανισμοί θα καταργηθούν από την κυβέρνηση της αριστεράς, γιατί είναι φασιστικό κατάλοιπο" κι άλλες τρίχες κατσαρές. Τώρα, δεν κάνετε βήμα, άμα δεν σας προστατεύουν δεκάδες "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι". Ξεφτίλες ! Και μόνο για αυτό, θα έπρεπε να γυρίσετε στις τρύπες του 3%. Ρεζίλια ! Μπατσοκρατούμενη αριστερά !
Αφήστε ρε το λαό να εκφραστεί ! 

βίντεο: seleo
Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.
Στο Δημοτικό Θέατρο της "Οδού Χηλής" , στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα εγκαινιάσει ένα κοινωνικό παντοπωλείο στην περιοχή της Καλαμαριάς, 50 άτομα από συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης, δεν αφήνουν την Θεανώ Φωτίου να μιλήσει και την περίμεναν με γεμιστά έξω από το σημείο της εκδήλωσης.Ένταση επικράτησε όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να εισέλθουν στον χώρο και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους άφησαν.