Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Πού γεννήθηκε ο Χριστός; Μα στο Βηθλεέμοβο (χωριό έξω από τα Σκόπια της FYROM)

Δεν είναι πλάκα. Σκοπιανοί αρχαιολόγοι αποκάλυψαν ότι και ο Χριστός γεννήθηκε στη FYROM !


Ε ναι λοιπόν, σύμφωνα με τους Σκοπιανούς αρχαιολόγους, ο Χριστός δεν γεννήθηκε στην Βηθλεέμ της Ιουδαίας, αλλά στο… χωριό …Βηθλεέμοβο της Οχρίδας στη FYROM !!!

Ναι, δεν είναι πλάκα, αλήθεια είναι. Σκοπιανοί αρχαιολόγοι λέει η ιστοσελίδα omko.mk, ανακάλυψαν το ακριβές σημείο που γεννήθηκε ο Χριστός και που είναι το ανωτέρω χωριό.

«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

Το χωριό υπήρχε κατά τη διάρκεια του Ιουστινιανού και βρισκόταν σε οικονομική άνθιση. Κατά τα πρώτα χρόνια του χριστιανισμού ο τόπος έγινε διάσημος από τη γέννηση του Ιησού και όταν υιοθετήθηκε η χριστιανική πίστη χτίστηκαν εκκλησίες στην περιοχή», λέει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, η ανακάλυψη αυτή αναμένεται να αλλάξει την ιστορία. Έτσι περιμένουν να αλλάξει η αντίληψη του κόσμου για τη FYROM και αυτή να τοποθετηθεί στο κέντρο του θρησκευτικού τουρισμού.

Ξεχάστε τη Βηθλεέμ και πιάστε το Βηθλεέμοβο !!! (έχει και καζίνο εκεί κοντά!)

Βρε δεν είναι πλάκα! Να, δείτε και μόνοι σας: http://okno.mk/node/24631

Η αλήθεια για την είδηση:
Φυσικά, η είδηση του onko είναι τρολιά. Η όλη φάση όμως δεν είναι τρολιά. Φυσικά δεν υπάρχει χωριό ...Βηθλέμο, αυτό είναι πλάκα. Δεν είναι πλάκα όμως, ότι την εποχή του ειρωνικού αυτού άρθρου, αναπτυσσόταν -στα σοβαρά!- μια δήθεν επιστημονική έρευνα στα Σκόπια, περί γέννησης του Ιησού κάπου στη λίμνη Οχρίδα. Αυτό, το έλεγαν κάποιοι υπερεθνικιστές του Γρούγιου στα σοβαρά, οπότε αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, όπως το ΟΝΚΟ τους πήραν στο μεζέ !