Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη : Επίσκεψη Ροταράκτ στα πλαίσια του post REM Thessaloniki 2016

Ο Όμιλος Ροταράκτ Θεσσαλονίκης στις 10 με 12 Οκτωβρίου 2016 έχει αναλάβει να διοργανώσει το post-REM Thessaloniki 2016 στην...
πόλη μας.

Το post-REM είναι μια διεθνής διοργάνωση και ακολουθεί χρονικά το REM, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ροταράκτ το οποίο φέτος το διοργανώνει η Αθήνα.

Η διοργάνωση την οποία ο Όμιλος Ροταράκτ Θεσσαλονίκης, με την βοήθεια και την υποστήριξη των υπόλοιπων Ομίλων Ροταράκτ της πόλης μας, ανέλαβε, έχει κυρίως ψυχαγωγικό-τουριστικό χαρακτήρα. 25 μέλη και εκπρόσωποι Ομίλων Ροταράκτ από Ελβετία, Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία, κ.α. θα έχουν την ευκαιρία για δυο ημέρες να γνωρίσουν την πόλη μας, τους ανθρώπους της, την ιστορία της και την σημερινή της υπόσταση.

(Από αριστερά: Θανάσης Τζάπος, Μιχαήλ Αγγελος Αλμπαν, Α.Πιτταράς, Μαρία Αντωνίου, Κ.Π.Ιμπριάλος, X.Παπαδόπουλος,Τ.Κιουμουρτζίδου, Διογένης Μαριόλας, Χ.Τζιόγας)
Βασικός στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής του Post-REM Thessaloniki 2016 είναι οι φιλοξενούμενοί μας, νέοι όλοι σε ηλικία, να αποκτήσουν μια άριστη άποψη για την πόλη μας, να περάσουν όμορφα και να τους αποτυπωθεί μια γενικότερα θετική εντύπωση την οποία θα μεταφέρουν σε φίλους και γνωστούς στην πατρίδα τους. Αυτός ο στόχος είναι και η βασική προσφορά του Ομίλου μας στην Θεσσαλονίκη μέσα από την ανάληψη της συγκεκριμένης διοργάνωσης, πέρα της έμπρακτης τουριστικής δραστηριότητας το διήμερο 10-12 Οκτωβρίου, αυτή είναι και η φιλοσοφία του post-REM Thessaloniki 2016.

Σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας, του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης και της Μεσογειακής Διαπεριφερειακής Οργάνωσης Ροταράκτ (Rotaract MED MDIO) αποδεικνύουμε πως η φιλία μεταξύ των Ομίλων Ροταράκτ διεθνώς μπορεί να ωφελήσει έμπρακτα και τις τοπικές κοινωνίες, μεταξύ άλλων, και μέσα από τον τουρισμό.


Αθανάσιος Π. Τζάπος
Υπεύθυνος Οργανωτικής Επιτροπής post-REM Thessaloniki 2016
Πρόεδρος Ομίλου Ροταράκτ Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Π. Ιμπριάλος
Υπεύθυνος Οργανωτικής Επιτροπής post-REM Thessaloniki 2016
Προ-Πρόεδρος Ομίλου Ροταράκτ Θεσσαλονίκης