Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Έγινε ΧΑΜΟΣ σε γάμο στην Άρτα - Η νύφη μέθυσε "έβγαλε στη φόρα" τα ΒΙΤΣΙΑ του γαμπρού και….


Πανικό στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στην δεξίωση γαμήλιας τελετής, στην Άρτα 


Όπως συνηθίζεται η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω και όπως δεν… συνηθίζεται προέβη σε γαργαλιστικές αποκαλύψεις!

Φαίνεται πως τα περίεργα γούστα του γαμπρού είχαν προκαλέσει κάποιες εύλογες ανησυχίες στην μέλλουσα νύφη, η οποία όμως διάλεξε το πιο ακατάλληλο βράδυ για να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους φίλους του γαμπρού.

Ρώτησε αρκετούς από αυτούς αν θεωρούσαν φυσιολογικές ορισμένες… τακτικές του συζύγου της πλέον στο κρεβάτι.

Τα όσα άκουσαν οι προσκεκλημένοι ωστόσο ήταν τόσο γαργαλιστικά που άρχισαν γρήγορα να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα η… προβληματική και παράξενη ¨προσωπική" ζωή του ζευγαριού να συζητιέται σε όλα τα τραπέζια!

Αισίως και σε ολόκληρη την πόλη!

...........
...........
αυτό είναι το viral θέμα της ημέρας. 
Οι αναγνώστες του nakpress, από τον τίτλο κιόλας κατάλαβαν ότι πρόκειται για πανηλίθια μούφα.
Το "Όπως συνηθίζεται η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω", προδίδει την ηλικία του κατασκευαστή της μούφας. Δεν συνηθίζεται αγόρι μου, να μεθάνε οι νύφες, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Μόνο στις τσόντες που βλέπεις είναι συνηθισμένο. Μην μπερδεύεις την πραγματική ζωή με τις τσόντες που βλέπεις στο youporn.
Είναι απ΄αυτά τα θέματα που επινοούν οι φοιτητές που παίρνουν μεροκαματάκι 200 ευρώ το μήνα, για να βγάζουν 10 τέτοιες μαλακίες την ημέρα στα κλικομαζωχτρικά sites.
Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτή τη φορά, η φανταστική γαργαλιστική ιστορία, υποτίθεται ότι συνέβη σε μια πόλη, που μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει τους παραμυθάδες (οι πόλεις που ακούγονται σε μούφες, είναι η Λάρισα, οι Σέρρες και η Πάτρα, επειδή υπάρχει η πεποίθηση ότι οι γυναίκες είναι πιο ...απελευθερωμένες σε αυτές τις πόλεις. Τρίχες).

Άντε παιδιά, την επόμενη φορά να φτιάξετε μια ιστορία, που θα έχει τίτλο:
"Xαμός σε κηδεία στα Γρεβενά. Η χήρα ρίχτηκε στο νεκροθάφτη"
ή
"θα πάθετε πλάκα. Δείτε τι έγινε στη Λαμία όταν η πεθερά μπήκε στην κρεβατοκάμαρα της κόρης κι έπιασε το γαμπρό με τον κουμπάρο"
ή
"ΣΟΚ! φοιτητής πήγε σε οίκο ανοχής στο Μεσολόγγι και βρήκε την αδερφή του"