Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ για την υπόθεση Πολύδωρα

Γιατι ειναι παράξενη η επιλογη του για ΕΣΡ ενώ ειναι γνωστές οι άριστες σχεσεις με ΚΑΜΜΕΝΟ (καραμανλικοί και οι δυο ) και με Νικολοπουλο;;;
Πως ΝΔ και Σαμαρας και γιατι διέγραψαν....
Πολυδωρας.
Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. τέθηκε ο Βύρων Πολύδωρας
December 23, 2013

Διετέλεσε βουλευτής β’ Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1981 – 2013, πριν από την διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό.

με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Η ΝΔ ενημέρωσε το προεδρείο της Βουλής για τη διαγραφή του. Προηγήθηκε η καταψήφιση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) από τον κ. Πολύδωρα, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή, για την οποία είχε προϊδεάσει με δηλώσεις του την Παρασκευή. Ένα “όχι” που έλαβε το θερμό χειροκρότημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η Συγγρού είχε άλλωστε προειδοποιήσει τους βουλευτές της ΝΔ με διαγραφή εάν διαφοροποιούνταν από την επίσημη γραμμή του κόμματος σε σχέση με τα δυο νομοσχέδια (ΕΝΦΙΑ και πλειστηριασμούς). Πώς φτάσαμε όμως ως εδώ;

Είναι γνωστό πως από όταν ανέλαβε τα ηνία της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, ο “στρατηγός άνεμος” είχε κρατήσει τις αποστάσεις του. Πρόσφατα άλλωστε είχε τοποθετηθεί εναντίον του Α. Σαμαρά ως εξής. “Ηθικόν επιμύθιον: “Μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις όσο θέλουμε, με τους ηλίθιους που κυβερνάμε και με τον πόνο τους”. Αίσχος”. Μόλις τον Νοέμβριο του 2013 χαρακτήρισε τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τιμωρό των δύσμοιρων “νοικοκυραίων” και τον κατηγόρησε ότι απαλλοτριώνει την ακίνητη περιουσία αλά Λένιν.
Οι άριστες σχέσεις με ΚΑΜΜΕΝΟ
ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
«Φίλοι και συμμαχητές» δηλώνουν Πολύδωρας και Καμμένος
Έμμεση πρόταση αναζήτησης φόρμουλας συνεργασίας, έκανε απόψε ο επικεφαλής της «Ένωσης για την Πατρίδα» Βύρων Πολύδωρας στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του στενού συνεργάτη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Γιαννέλλη - Θεοδοσιάδη, «Café Napolitano» στην ΕΣΗΕΑ, στην οποία συμμετείχαν αμφότεροι.

ΕΘΝΟΣ On Line
21:41, 27/2/2014

Ο Βύρων Πολύδωρας στην τοποθέτησή του είπε, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι σκοπός της ύπαρξής μου η εφεύρεση πολιτικών διαφορών, αλλά η εφεύρεση σημείων ενότητας και ένωσης» και πρόσθεσε:
«Με τον Πάνο Καμμένο είμαστε αγαπημένοι φίλοι και συμμαχητές από παλιά. Το μυστικό ψευδώνυμο που του αφιερώνω είναι Αλ Γκορ, γιατί ήταν ο υπαρχηγός μου όταν έβαζα υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ. Δεν το ξεχνώ»
Η κοινή κάθοδος με το κομμα του Νίκου Νικολοπουλου στις Ευρωεκλογές (στήριξε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτης ολα τα νομοσχέδια ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με πιο πρόσφατη την επίσκεψη και συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου )
ΝΔ για Πολυδωρα
Σε κάθε περίπτωση, όλοι γνωρίζουν, ότι το πρόσωπο του κ. Βύρωνα Πολύδωρα, που προτείνεται από τον κ. Τσίπρα για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ο θεσμός απαιτεί».
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα Η.Π.Α, Διεθνές Δίκαιο στην Ακαδημία Διεθνούς Δικαίου της Χάγης , Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, Διεθνή Οικονομικά στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.
Πηγές της ΝΔ αναφέρουν, επίσης:

"Γιατί δεν πληροί ο Βύρων Πολύδωρας τους όρους;

Με δηλώσεις του στο παρελθόν είχε στηρίξει το νόμο Παππά, άρα δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο γι'αυτή τη θέση.

Επίσης, είναι ο άνθρωπος που είχε προτείνει τη συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, πράγμα αδιανόητο για τη ΝΔ".

Οταν ο αντιπρόεδρος του κομματος ειναι ο ΑΔΩΝΙΣ οταν ο Βορίδης ειναι σε ολα τα πάνελ ως εκπρόσωπος της ΝΔ οταν εχεις Πλεύρη γλυκοκοιτάζες Μπούκουρα οταν είχες Μπαλτακο οταν σε κατηγορούν σε πολλα μέρη της Ελλαδος πχ Πειραιά οτι πρώην στελέχη της ΧΑ τοποθετούνται σε τοπικές της ΝΔ για τραβήξουν τους ψηφοφόρους που βρήκαν στέγη στην ΧΑ ειναι λιγο υποκριτικό να κατηγορείς τον Πολυδωρα για αυτο
Ας σας θυμίσω κατι που δεν σας πείραξε ίσα ίσα σας ωφέλησε και το κάνατε κύριοι υποκριτές της ΝΔ γιατι κερδίσατε αν θυμόμαστε καλα σε εκείνες τις εκλογες ..........
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και στην ΝΔ το βίντεο που βρήκα στο YouTube τοτε που δεν τους πείραζε ...........