Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτο επεισόδιο με Αντιδήμαρχο στη Ναύπακτο [VIDEO]

Το αυτοκίνητο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, που μετέφερε τον Υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου, στη ...
Ναύπακτο, χτύπησε μαινόμενος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπακτίας, ενώ αργότερα, παραλίγο να χτυπήσει με υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου, την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το npress.gr, κατά την διάρκεια συνέντευξης του Υπουργού Α.Α.Τ., Ευάγγελου Αποστόλου, στην αίθουσα του Δημαρχείου, ακούστηκαν φωνές από τον εξωτερικό χώρο. Ήταν ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας, Ανδρέας Κοτσανάς, που με κραυγές επιτίθετο στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, αλλά και στον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλο, για το γεγονός της μη πρόσκλησής του στη συνέντευξη.

Ο Αντιδήμαρχος - όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί - χτυπάει με δύναμη το σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπουργείου, ενώ έχει έντονη λογομαχία με τον Δήμαρχο. Μάλιστα, ξεπαρκάροντας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου, παραλίγο να χτυπήσει και την Αντιπεριφερειάρχη, Χριστίνα Σταρακά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και σε συνέχεια του επεισοδίου, κατά την διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, ο Υπουργός εξέφρασε στον Δήμαρχο την ενόχλησή του, καθώς όπως είπε, από το χτύπημα, βούλιαξε το καπό του αυτοκινήτου του.

Επισημαίνεται ότι, η επίσκεψη και η συνέντευξη του Υπουργού αφορούσε την αποκατάσταση των πληγέντων, στην περιοχή της Ναυπακτίας, από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Ο Αντιδήμαρχος - υπεύθυνος του Δήμου για την Πολιτική Προστασία - θεώρησε πως, έπρεπε να είχε προσκληθεί και γι αυτό βγήκε εκτός εαυτού.