Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

O Σφακιανάκης είπε μερικές αλήθειες για τους "πρόσφυγες" και ακολούθησε το σύνηθες χαζο-bullying

Ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στο ΡΙΚ χαρακτήρισε τους πρόσφυγες «ριψάσπιδες» εκτιμώντας πως «το κόλπο είναι στημένο και έρχονται ορδές ανθρώπων οι οποίοι »βιάζουν» την...
πατρίδα μας».

«Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς, αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια, γεμάτα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Είναι απίστευτο αυτό που είδα» σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες ήταν εφοδιασμένοι με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και είναι αλήθεια, ότι αυτοί που έρχονται τους τελευταίους μήνες είναι αντάρτες και συγγενείς ανταρτών και αποκεφαλιστών, που δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τον Άσσαντ και φεύγουν για να γλιτώσουν τις συνέπειες.

Ε, αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιους αρέσει. Πάντα θα υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι νεαροί, που με το νου τους πολεμούν το "φασισμό" και το "ρατσισμό" και απλά εξυπηρετούν τα κέντρα που δημιουργούν πρόσφυγες και θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου