Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η FYROM γελοιοποιεί την Ελλάδα

"Δεν υποβάλλαμε κανένα αίτημα επανεισαγωγής των προσφύγων που έφυγαν χθες στην ΠΓΔΜ", δηλώνει η κυβέρνηση, αλλά οι πρόσφυγες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα! Οι Σκοπιανοί τους συνέλαβαν, τους έδειραν (ως συνήθως) και ...
μας τους έστειλαν "πακέτο" πίσω, αν και δεν υπάρχει νομική βάση για αυτό, όπως δηλαδή, δεν μπορούμε εμείς να επιστρέψουμε πίσω στην Τουρκία.
Πώς έγινε αυτό;
Το λένε οι ίδιοι οι πρόσφυγες.



Μαρτυρία - σοκ πρόσφυγα στο ΡΘ
Έτσι πέρασαν στην Ελλάδα τους πρόσφυγες οι Σκοπιανοί. Σοκάρει η μαρτυρία πρόσφυγα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Μας έβαλαν σε στρατιωτικά φορτηγά. Οι ίδιοι οι Σκοπιανοί έκοψαν τον φράχτη για να μας στείλουν πίσω στην Ειδομένη, υποστήριξε μιλώντας στο σταθμό μας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μύλος με την επιστροφή των προσφύγων και των μεταναστών τα Σκόπια, μέσα από παραπόταμο του Αξιού.

Στείλαμε πίσω στην Ελλάδα 1.500 πρόσφυγες, ανακοίνωσε το ΥΠΕΣ των Σκοπίων. Κανένας πρόσφυγας δεν πέρασε στην χώρα μας μέσω νόμιμων μεθοριακών διαβάσεων, απαντούν οι ελληνικές αρχές.

Σοκάρει η μαρτυρία πρόσφυγα στο ΡΘ. Οι ίδιοι οι Σκοπιανοί έκοψαν τον φράχτη για να μας στείλουν πίσω στην Ειδομένη, υποστήριξε μιλώντας στο σταθμό μας.

Ο άντρας με καταγωγή από την Συρία πέρασε χθες στο έδαφος των Σκοπίων. Παρέμεινε για ώρες μέσα στο κρύο στο χωριό Μόιν, κοντά στην Γευγελή.

Υποστήριξε ότι οι αρχές των Σκοπίων τους χώρισαν σε ομάδες και τους έβαλαν σε στρατιωτικά φορτηγά για να τους μεταφέρουν απέναντι από το camp της Ειδομένη.

Στις 10:30 το βράδυ οι ίδιοι οι Σκοπιανοί έκοψαν το φράχτη προκειμένου πρόσφυγες και μετανάστες να περάσουν στο ελληνικό έδαφος (όχι με τη θέλησή τους !).

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου