Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης για Καρανίκα και άλλα

Βέλη του Φαήλου Κρανιδιώτη μέσω του Alpha 989 στην κυβέρνηση για τον διορισμό μετακλητού στο Μαξίμου.
«Είναι φυσιολογικό να βλέπεις να απανθρακώνονται και να σκοτώνονται άνθρωποι κι εσύ να κανείς πλακίτσα και να το ...

θεωρείς και έργο τέχνης; Απολαμβάνουν το ότι βρίσκονται στην εξουσία και μπορούν να κάνουν τέρατα και να μην μπορεί να τους πει κάνεις τίποτα. Γουστάρουν που διορίζουν τον Καρανίκα, αυτόν τον φυγόστρατο, αντιρρησία συνείδησης , αυτή τη φιγούρα που θυμίζει Εξάρχεια και να τον βάζουν με μισθό σύμβουλο του πρωθυπουργού στον στρατηγικό σχεδιασμό. Γουστάρουν που τα κάνουν και τα τρώνε στη μάπα οι Έλληνες και δεν λέει κανείς τίποτα. Πριν χρόνια αν τα έκανες αυτά, θα σε καρπάζωνε ο κόσμος στο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά.





Επιτέθηκε και στον Υπουργό Παιδείας λέγοντας ότι «γουστάρει ο Φίλης να τον έχουν βάλει εκεί στο Υπουργείο Παιδείας και να απαγορεύει στο σεβασμιώτατο Μεσογαίας Νικόλαο να μιλήσει σε ένα ελληνικό σχολείο σε ελληνόπαιδα. Να θες να επιβάλεις με νόμο στην Εκκλησία να προσαρμοστεί στους νεωτερισμούς σου… Αυτά δεν θα περάσουν. Έχει κοντά ποδάρια όλη αυτή η ιστορία. Επειδή είναι ιδεολόγοι και πιστεύουν σε αυτή την ψευτοθρησκεία έχουν αποφασίσει να κάνουν την Ελλάδα πολυπολιτισμική. Στην Ελλάδα, που η συντριπτική πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, έρχεται ο αρμόδιος υπουργός και απαγορεύει σε ιεράρχη να μιλήσει σε σχολείο. Εγώ δεν είμαι πολύ της εκκλησίας, είμαι επαγγελματίας αμαρτωλός αλλά η εκκλησία είναι σαν το σπίτι της μάνας σου, θέλεις να μην το πειράζει κανένας. Και σε άλλα κομμάτια η ατζέντα τους είναι τέτοια».


«Τα φρικιά που είχαμε στα αμφιθέατρα μεγάλωσαν, πήραν πτυχία κι έγιναν καθηγητές. Δεν μπορείς να διδάσκεις την ανομία και την αναρχία. Στις δύσκολες εποχές αναδεικνύονται οι αρετές αλλά και τα μεγαλύτερα ελαττώματα του ανθρώπου. Το «περιθώριο» αισθάνεται την ηδονή ότι μπορεί να τρίβει στα μούτρα τις ιδεοληψίες. Μερικές φορές είναι σαν να αναδεύεις το βούρκο. Απολαμβάνουν ότι βρίσκονται στην εξουσία και μπορούν να κάνουν τέρατα. Ηδονίζονται που μπορούν να κάνουν αυτά, για όλα αυτά που ήταν απόβλητοι επί δεκαετίες, γιατί εκμεταλλεύονται τον φόβο του κόσμου για επιβίωση και περνάνε μια εθνο-αποδημητική ατζέντα που θα μας κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από το μνημόνιο», τόνισε χαρακτηριστικά.


Αναφερόμενος στο προσφυγικό είπε ότι «κάνουν «αίσχη». Οι άνθρωποι που είναι πρόσφυγες πρέπει να τύχουν προστασίας. Το ότι μπήκαν όλοι αυτοί που μπήκαν, είναι ευθύνη της κυβέρνησης που ξεχαρβάλωσε τη χώρα. Αυτοί είναι σουνίτες μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειοψηφία και είναι αναφομοίωτοι από εμάς. Μπορεί να αποτελέσουν πηγή προβλημάτων. Να τους φτιάξουν χωριστά σχολεία, να τους δίνουν φαγητό και περίθαλψη αλλά χωριστά. Όσοι είναι λαθρομετανάστες να μεταφερθούν σε απομονωμένα νησιά για 18 μήνες σε κλειστό κέντρο κράτησης. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να περιθάλψουμε όλα τα υποψήφια «βετέξ στα φανάρια», όλους τους επίδοξους λαθρέμπορους. Οι σοβαρές χώρες προστατεύουν την κοινωνική τους συνοχή. Να ξεχωρίσουμε πρόσφυγες από μετανάστες. Είναι χιλιάδες νέοι σε στρατεύσιμη ηλικία και πολλοί από αυτούς τζιχαντιστές που τους έλιωσε ο Ρώσος. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας απέναντι σε κάθε παιδάκι αλλά θα λέμε την αλήθεια. Ποια χώρα γράφει στα σύνορά της «μπάτε σκύλοι αλέστε»; Πρέπει να εκπέμψουμε το μήνυμα της αυστηρότητας».

Πρόσφυγες: "Ερχόμαστε στην Ελλάδα γιατί είναι το μόνο κράτος που δεν μας φέρεται βίαια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου