Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Νεκρός ένας από τους αρχηγούς των αποκεφαλιστών ανταρτών της Συρίας

Και φυσικά δεν είναι Σύριος, όπως δεν είναι Σύριος ΚΑΝΕΝΑΣ αντάρτης ! Κάθε μέρα αποδεικνύεται ότι η δήθεν εξέγερση των Σύριων εναντίον του Άσσαντ, δεν ήταν παρά μια καλά οργανωμένη επιχείρηση τρίτων χωρών, με μισθοφόρους, από δεκάδες διαφορετικά έθνη. Η υποστήριξη της Ρωσίας στον Άσσαντ (και οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ εσχάτως), τους αναγκάζει να μαζεύουν τα μπογαλάκια τους από τη Συρία, μαζί με τους ντόπιους προδότες, που συντάχθηκαν μαζί τους -έναντι πολλών ...πεντακοσάευρων!- και να γίνονται "πρόσφυγες" στην Ελλάδα. ΟΛΟΙ οι "πρόσφυγες" που έρχονται στη χώρα  μας το τελευταίο δίμηνο είναι...
αντάρτες συνεργάτες (και οι οικογένειές τους) των ξένων μισθοφόρων αποκεφαλιστών, που έχασαν το παιχνίδι .
Συγκινητικές οι εικόνες με τη μάνα με το μωρό στην Ειδομένη, αλλά αν ρωτήσουμε τη μάνα, πού είναι ο άντρας της και τι ακριβώς έκανε πέρυσι τέτοια εποχή...
μάλλον έκανε κάτι τέτοιο. Τώρα ψάχνει λαγούμι να κρυφτεί και χώρα να φιλοξενήσει την οικογένειά του.



Κλινικά νεκρός είναι ο «Ομάρ ο Τσετσένος», ένας από τους στρατιωτικούς διοικητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία, μετά από αεροπορική επιδρομή κατά της αυτοκινητοπομπής του, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).
Το Παρατηρητήριο αναφέρει ότι το ανώτατο αυτό στρατιωτικό στέλεχος της τζιχαντιστικής οργάνωσης είναι «κλινικά νεκρό και αναπνέει εδώ και λίγες ημέρες μόνο με τη βοήθεια μηχανικής υποστήριξης», ενώ νοσηλεύεται σε ένα νοσοκομείο στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Ράκα, προπυργίου του Ντάες (σ.σ αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους) στη βόρεια Συρία.
Την 8η Μαρτίου ένας Αμερικανός αξιωματούχος που δεν ήθελε να κατονομαστεί είχε πει ότι ο τζιχαντιστής «έχει πιθανόν σκοτωθεί μαζί με άλλους 12 μαχητές» του Ισλαμικού Κράτους σε έναν βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν μαχητικά των ΗΠΑ την 4η Μαρτίου στο βορειοανατολικό τμήμα της Συρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου