Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Έξαρση της Ισλαμοφοβίας, μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες. Προσοχή μην ανέβει η ακροδεξιά !

Ήταν 7 Ιανουαρίου του 2015, όταν παρανοϊκοί Ισλαμιστές επιτέθηκαν στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, σε τρομοκρατική επίθεση που είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία 12 ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους ήταν....
μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού και τον τραυματισμό πολλών άλλων.
Ήταν το πρώτο ισχυρό σοκ της Ευρώπης, που έβλεπε έντρομη την Ισλαμική παράνοια να εγκαθίσταται στην Ευρώπη των αξιών και του ανθρωπισμού.
Η αντίδραση των "προοδευτικών κύκλων" της γηραιάς Ηπείρου και ιδιαίτερα της πολύ προοδευτικής χώρας μας, ήταν να ανησυχήσουν για την άνοδο της ...ακροδεξιάς. Γράφανε τότε τα ΜΜΕ, ότι "οι Μουσουλμάνοι της Γαλλίας τρέμουν τα αντίποινα".

Ο μόνος φόβος που επιβεβαιώθηκε από τότε, όμως, ήταν άλλη μια επίθεση Ισλαμιστών στο θέατρο Μπατακλαν με δεκάδες νεκρούς, στις 13 Νοεμβρίου 2015 και άλλη μία σήμερα στις Βρυξέλλες, με 35 τουλάχιστον νεκρούς. 

Τελικά κανένας Χριστιανός ή Εβραίος δεν προσώρησε σε αντίποινα, όπως έγραφαν οι φυλλάδες μας, αλλά οι φανατικοί Ισλαμιστές, δεν φάνηκε να το εκτίμησαν ιδιαίτερα.











Παρ΄όλα αυτά, ο φόβος της Ευρώπης, συνεχίζει να είναι , όχι τα λουτρά αίματος που προκαλούν οι θεότρελοι Ισλαμιστές, αλλά ...να μην ανέβει η ακροδεξιά και χαλάσει η σούπα του πολυπολιτισμού.
το αίμα αθώων, δολοφονημένων από Ισλαμιστές ρέει άφθονο, αλλά εφημερίδες όπως το ΕΘΝΟΣ βλέπουν ισλαμοφοβία και ρατσιστική βία εναντίον Μουσουλμάνων !

Η "ακροδεξιά" βέβαια, δεν ανατίναξε κανένα μετρό, αλλά ...μη μας πούνε και Ισλαμοφοβικούς....


σοκάρεσε; είσαι ακροδεξιός !

Οπότε, ας θάψουμε στα γρήγορα τους νεκρούς κι ας σιωπήσουμε, να μη μας πούνε Ισλαμοφοβικούς ή ακόμη χειρότερα "ακροδεξιούς" ! Mη μας πιάσει στο στόμα του ο Μπουτάρης και κόψει το γάλα.

Σημασία έχει να μην ανέβει η ακροδεξιά κι όχι αν σκάει κάθε μέρα μια Ισλαμική βόμβα και διαμελίζει αθώους Χριστιανούς, εβραίους, βουδιστές, άθεους, άθρησκους.

Οι Μουσουλμάνοι πάντως δεν φαίνεται να αγχώνονται μήπως τους πουν Χριστιανοφοβικούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου