Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

"Αν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη λύση θα είναι η ...."


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ένα ‘’όχι’’ και οι άλλοι δεν δίνουν λεφτά, προκαλούν οικονομική ασφυξία στον τόπο .Τι θα γινόταν αν συνεχίζαμε την ίδια διαδρομή;. Έχουν περάσει μια πολιτική στον λαό λέγοντας ότι το κάνουν για να μην...
κόψουν μισθούς-συντάξεις και να μην γίνουμε Λετονία. Αν πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη η λύση θα είναι εισαγόμενη Χούντα. Ο Αλ. Τσίπρας δίνει μια μάχη συνειδήσεως, αυτό-διδάσκεται ,τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν» είπε στον Alpha 989 ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, ποιητής-συγγραφέας.


«Ένα απ’ αυτά που κακώς δεν το συνδέουν με την όλη κατάσταση είναι η ιστορία με τον Πλατινί ,που τα έχει καλά με τις τράπεζες έξω και εκβιάζει τον Κοντονή για να σηκώσει επανάσταση στην Ελλάδα. Άμα αρχίσει να τα σπάει η πιτσιρικαρία, εύκολα στήνεις και μια δολοφονία, μια προβοκάτσια» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ιατρόπουλος.

Αναφερόμενος στον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο είπε «είναι ένα πακέτο με καινούριους πολιτικούς σαν κάποιους βουλευτές από το ‘’ Ποτάμι’’ που βγάζανε selfie στη Βουλή, θέλει φτυάρι και κάρο. Δηλαδή υπάρχει και αναρχικός μη ελευθεριακός χώρος; Τι είναι αυτά ;» διερωτήθηκε με αφορμή παλιότερη δήλωση του πως ανήκει στον αναρχικό ελευθεριακό χώρο και πρόσθεσε «η περίπτωση Διαμαντόπουλου έρχεται σαν συνέχεια της υπουργοποίησης του μπουμπούκου».

Εν σχέση με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα επεσήμανε ότι «είναι μια χώρα που έχει κατέβει εντελώς σε πολιτικό προσωπικό. Νομίζουν ότι το να είσαι υπουργός είναι σαν να είσαι με την παρέα σου στο καφενείο. Είναι Δημοκρατικό αίτημα η Ελευθερία αλλά η κακή της διαχείριση και η μετατροπή της σε ασυδοσία είναι φασισμός».

Τέλος, αναφερόμενος στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι «ο Πανούσης αυτο-τιμωρείται εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα και έχουν πέσει να τον φάνε».


Ακούστε τη συνέντευξη:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=71488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου