Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Φαήλος Κρανιδιώτης : "Σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τα χέρια του και θα αδειάσει και τις τσέπες μας"

«Έχουν βάλει χέρι σε όλα τα συρτάρια του κράτους με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Σε λίγο το μόνο που τους μένει είναι να...
σταματάνε στο δρόμο τους διαβάτες και να αδειάζουν τις τσέπες τους , να μπαίνουν στα σπίτια και να αδειάζουν τα σεντούκια », είπε στον ΑLPHA989 ο Φαήλος Κρανιδιώτης, δικηγόρος- στέλεχος ΝΔ .

Εξέφρασε την άποψη πως «αν εμείς είχαμε κάνει αυτό που έχουν γίνει με τους δήμους ,θα είχαν πέσει να μας ξεσκίσουν, αυτό δεν δείχνει ότι χειροτερεύουν τα πράγματα; Βγαίνει ο Σκουρλέτης και λέει ''αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα για καταβολή μισθών και συντάξεων'', δηλαδή την άλλη στιγμή, τον άλλον μήνα;»
Σε ό, τι αφορά στο μεταναστευτικό, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ‘’εξέπεμψε ένα μήνυμα ασυδοσίας’’ και αυξήθηκε η εισροή μεταναστών λέγοντας ότι «η πολιτική τους στάση είναι ‘’κράχτης ‘’. Πρέπει να εκπέμψεις ένα μήνυμα αυστηρότητας, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πολυβολήσεις ανθρώπους. Μέχρι να κάνει η Ευρώπη πράγματα, εσύ δεν πρέπει να φυλάξεις την πόρτα σου; Αυτοί που έρχονται που δεν είναι πρόσφυγες, είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες, κάνουν ψευδή στοιχεία υποβάλλοντας αίτηση ασύλου» και τόνισε ότι «το θέμα το μεγάλο που δεν το θέτει κανένας είναι ότι μεγαλύτερος δουλέμπορος είναι το τουρκικό κράτος που ταυτίζεται με το παρακράτος και τη μαφία. Η πολιτική της Τουρκίας είναι εχθρική και παραβιάζει τους όρους ομαλής γειτνίασης».

«Κάναμε λάθη ,όμως στο τέλος θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί» είπε αναφερόμενος στα εσωκομματικά του κόμματός του ο κ. Κρανιδιώτης και εκτίμησε ότι «τον Ιούνιο θα έχουμε εκλογές, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει εντολή για grexit ή χρεοκοπία. Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε γιατί είχε υποσχεθεί τα πάντα. Πολλοί απ’ τους πολίτες θεωρούν ότι πολλά που ήταν αποτελέσματα της κρίσης, ότι είναι αποτελέσματα της δικής μας πολιτικής».

Επίσης για το αν πρότεινε ο Σαμαράς τον Φ, Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «δεν ήταν ο στόχος μας να τιμήσουμε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απαιτεί κάποια πολιτική συμφωνία, η θέση του είναι και λίγο διακοσμητική ,δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου