Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ασελγεί στο πτώμα του Σαμαρά

Πριν από τις εκλογές του 2012, τον Σαμαρά "στόλιζε" καθημερινά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, για τον οποίο έπνεαν μένεα οι άνθρωποι του Σαμαρά. Όταν έγινε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη (στα όρθια) στον ...
Τριανταφυλλόπουλο, αφήνοντας το επιτελείο του με το στόμα ανοιχτό.

Σε αυτές τις εκλογές και ιδιαίτερα μετά την ήττα Σαμαρά, ο άνθρωπος που τον ξ-έ-σ-κ-ι-σ-ε όσο κανείς άλλος, ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο οποίος επεκτείνει την μηντιακή του αυτοκρατορία, προσθέτοντας και μια οικονομική εφημερίδα, την "Αγορά".

Ε,λοιπόν, ο μαζόχας (;) πρόεδρος της ΝΔ, έδωσε "αποκλειστική συνέντευξη" στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου ! 

Κάνοντας το επιτελείο του, που καυτηρίαζε την έντονα αντισαμαρική στάση του Χατζηνικολάου, που λίγο-πολύ ξεκίνησε τον ανένδοτο για να ρίξει τον Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ, να τρώει για μια ακόμη φορά τα νύχια του.

Περίεργο πράγμα αυτοί οι νεοδημοκράτες. Όσο περισσότερο τους φτύνει ένας δημοσιογράφος, τόσο περισσότερο τον γλείφουν και φαντάζουν ως "ξεφτίλες" στα μάτια των ψηφοφόρων τους.

Δεν ξεχνάτε ασφαλώς, ότι όσο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γελοιοποιούσε τον Καραμανλή, με "κιτρινίλες" για το ακριβό κολιέ της Νατάσας και το "παχύδερμο που έτρωγε σουβλάκια και αργούσε να πάει στο Μαξίμου", τόσο αυξανόταν η κρατική διαφήμιση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Το φλόμωσε με κρατική διαφήμιση το Π.Θ. ο Καραμανλής. 18 κρατικές διαφημίσεις είχε το φύλλο με τίτλο "ΤΟ ΠΑΣΟΚ σβήνει τα χρέη προς τις τράπεζες" (το οποίο θυμάστε όλοι).

Κάποτε, πρέπει να εξηγήσουν οι "ξεφτίλες" (έτσι τους βαφτίζει δικό τους blog) ηγέτες της ΝΔ, στους ψηφοφόρους τους, γιατί τους αρέσει τόσο πολύ να στήνονται στα τέσσερα σε όσους τους βρίζουν. 

Ο ψηφοφόρος αισθάνεται αμήχανα όταν βλέπει τον ηγέτη του, να γλείφει τον υβριστή του. Πώς να τον εμπιστευτεί να τον κυβερνήσει, όταν τον βλέπει να σέρνεται στα τέσσερα σε έναν δημοσιογράφο;


Σ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου