Αυτή την Κυριακή, η Chef Ντίνα Νικολάου μας καλωσορίζει παρέα με φίλους στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη.
Ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΙ
Δελτίο Τύπου 16ου επεισοδίου, Θεσσαλονίκη
08 Μαρτίου, Κυριακή στις 20:00
Διάρκεια: 40’
Αυτή την Κυριακή, η Chef Ντίνα Νικολάου μας καλωσορίζει παρέα με φίλους στην πρωτεύουσα του Βορρά, την Θεσσαλονίκη.
Ανακαλύπτει τις ομορφιές της πόλης!
Επισκέπτεται ένα τοπικό οινοποιείο και μαθαίνει τα πάντα για την ρετσίνα: το αυθεντικό ελληνικό κρασί.
Δοκιμάζει λεμονάτο κοτόπουλο με μουστάρδα και ρετσίνα.
Συναντά τον Chef Δημήτρη Παμπόρη και μας φτιάχνει πανεύκολα χαλβαδοτρουφάκια.
Στη συνέχεια απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή της πόλης…
…ενώ ένας γαστρονομικός περίπατος υπό το φως της επόμενης ημέρας δίνει άλλη διάσταση στο ταξίδι της.
Αυτή την φορά, οι μαγειρικές μένουν στην συμπρωτεύουσα!
Ο Chef Δημήτρης Τσανανάς μας προτείνει την δημιουργική εκδοχή του χοιρινού πρασοσέλινου…
…και η Ντίνα Νικολάου μας φτιάχνει κοτοπιτάκια σε φύλλο κρούστας και cheesecake γιαουρτιού με τσουρέκι και άρωμα κρόκου Κοζάνης..
«Ένα τραπέζι Θεσσαλονίκη…Ένα τραπέζι Ελλάδα!»
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Ντίνα Νικολάου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος Παπαδόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Κεχαγιάς
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Νατάσα Θεοχάρη
Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Δημήτρης Κασιμάτης
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέφανος Καλλιγιάννης
PROJECT MANAGER: Ελένη Σκάρπου
ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS Ltd.
Ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικής στον ΣΚΑΙ
Δελτίο Τύπου 16ου επεισοδίου, Θεσσαλονίκη
08 Μαρτίου, Κυριακή στις 20:00
Διάρκεια: 40’
Αυτή την Κυριακή, η Chef Ντίνα Νικολάου μας καλωσορίζει παρέα με φίλους στην πρωτεύουσα του Βορρά, την Θεσσαλονίκη.
Ανακαλύπτει τις ομορφιές της πόλης!
Επισκέπτεται ένα τοπικό οινοποιείο και μαθαίνει τα πάντα για την ρετσίνα: το αυθεντικό ελληνικό κρασί.
Δοκιμάζει λεμονάτο κοτόπουλο με μουστάρδα και ρετσίνα.
Συναντά τον Chef Δημήτρη Παμπόρη και μας φτιάχνει πανεύκολα χαλβαδοτρουφάκια.
Στη συνέχεια απολαμβάνει την νυχτερινή ζωή της πόλης…
…ενώ ένας γαστρονομικός περίπατος υπό το φως της επόμενης ημέρας δίνει άλλη διάσταση στο ταξίδι της.
Αυτή την φορά, οι μαγειρικές μένουν στην συμπρωτεύουσα!
Ο Chef Δημήτρης Τσανανάς μας προτείνει την δημιουργική εκδοχή του χοιρινού πρασοσέλινου…
…και η Ντίνα Νικολάου μας φτιάχνει κοτοπιτάκια σε φύλλο κρούστας και cheesecake γιαουρτιού με τσουρέκι και άρωμα κρόκου Κοζάνης..
«Ένα τραπέζι Θεσσαλονίκη…Ένα τραπέζι Ελλάδα!»
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Ντίνα Νικολάου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Πάνος Παπαδόπουλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Κεχαγιάς
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Νατάσα Θεοχάρη
Δ. ΦΩTOΓPAΦIAΣ : Δημήτρης Κασιμάτης
Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Στέφανος Καλλιγιάννης
PROJECT MANAGER: Ελένη Σκάρπου
ΠAPAΓΩΓH : PROSENGHISI- FILM AND VIDEO PRODUCTIONS Ltd.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου