Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Πάρτε το σόϊ σας και πάτε σ΄άλλη χώρα, λαμόγια του κερατά, κοπρόσκυλα πολιτικοί.

Εκνευρισμό σε κάθε λογικό πολίτη -πλην ηλίθιων κομματόσκυλων- προκαλούν οι διαρκείς αποκαλύψεις, για τα λαμόγια, που ασχολήθηκαν με τη πολιτική, για να βολέψουν τα παιδιά και τις/τους συζύγους τους. Γνωρίζουμε πολύ περισσότερα περιστατικά, απολύτως στοιχειοθετημένα, αλλά... είναι πλέον τόσα πολλά, που δεν έχει νόημα η περιπτωσιολογία.  

Οπότε, δεν μας μένει, παρά να διαολοστείλουμε όλα αυτά τα πολιτικά κοπρόσκυλα, που ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα, με "απευθείας αναθέσεις", στημένους διαγωνισμούς και διάφορες άλλες μεθοδεύσεις, για να κονομάει η οικογένειά τους. Κάθε δεκάρα που δίνουν υπουργεία, φορείς, οργανισμοί κ.λπ. πηγαίνει σε μέλος της οικογένειας ή κολλητό μέλους της οικογένειας. Το τερμάτισαν τα λαμόγια ! Ούτε μια ανάθεση δεν πάει εκεί που πρέπει, ούτε ένας διαγωνισμός δεν είναι καθαρός!

 Ε, αϊ σιχτίρ κοπρόσκυλα ! Σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε. Πάρτε το κωλόσογό σας και πάτε να ρημάξετε άλλη χώρα. Σιχαθήκαμε πια, με την οικογενειοκρατία και με τα λαμόγια, που μπαίνουν στην πολιτική για να βολέψουν τους συγγενείς τους. Τα κάνανε οι Πασόκοι, τα κάνανε οι Συριζαίοι κι εσχάτως, η ΝΔ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. 

Ξανά: 

όσοι δίνετε τις κρατικές δουλειές στα παιδιά και στις/συζύγους σας, να πάτε στο διάολο! Αδειάστε μας τη γωνιά, κοπρόσκυλα !  Να πάτε στη Γερμανία και στην Αγγλία, να δίνετε "απευθείας αναθέσεις" στα παιδιά σας και στην Αμερική να στήνετε διαγωνισμούς για να τους παίρνουν συγγενείς σας! 

Αρκετά ρημάξατε την Ελλάδα, κοπρόσκυλα!


Φ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου