Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Νίκος Καρανίκας υπέρ του δεξιού Κασσελάκη

Τα ΄χουμε πει πολλές φορές για την αριστερά και τις μπαρούφες της, που αντιμετωπίζονταν με δέος από τους δεξιούς, ενώ στην πραγματικότητα, "αριστεροί" είναι οι πραγματικοί δεξιοί, αυτοί που λαχταράνε να κυβερνήσουν ως δεξιοί. Το αποκαλύπτει ο γνωστός Καρανίκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ:


Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι η Αριστερά. (πραγματική Ιστορία & επιμονή σε 2’)
Έχει αποκαλυφθεί δημόσια πλέον ότι μια ομάδα δογματικών & εντελώς ανίκανων να αντιληφθούν την κοινωνική πραγματικότητα είναι τελικά ικανότατα για να κάνουν πραξικοπήματα και να χειραγωγούν προέδρους και κόμματα. Αμοραλιστές.
Αυτή η δογματική και δημαγωγική ομάδα στελεχών δημιουργεί στον ελληνικό λαό την αίσθηση των απατεώνων που κορόιδευαν την ελληνική κοινωνία στο όνομα της αριστεράς που κληρονόμησαν αλλά δεν την δημιούργησαν. Καπηλευτές.
Γι αυτό και όσο ήταν αυτοί στο τιμόνι, η αριστερά κινούταν εκλογικά στο 3% και τάιζε μόνο τις αδυναμίες τους.
Όταν έγινε πρόεδρος ο Τσίπρας, όλο αυτό το στελεχικό προσωπικό ήταν απέναντι του, τον υποτιμούσαν αποκαλώντας τον ο Μικρός και προσπαθούσαν να τον χειραγωγήσουν αφού τους προέκυψε και δεν ήταν στα σχέδια τους και στην επετηρίδα. Υπάρχουν αρχεία και ντοκουμέντα. Υπάρχει μνήμη.
Απόδειξη αδιαμφισβήτητη είναι ότι αυτά τα στελέχη δεν τον υπερασπίστηκαν στον Συνασπισμό και στον Συριζα την πρώτη εκλογική αναμέτρηση όπου ο Τσίπρας ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού αλλά οχι του Συριζα όπου ακόμα δεν ήταν ενιαίο κόμμα. Ιστορία πραγματική.
Ηταν ανίκανα να τον υπερασπιστούν ως πρόεδρο του Συνασπισμού και δεν τον στήριξαν ως ΠΓ και ΚΕ όταν οι ομαδάρχες των 11 υπολοίπων αριστερίστικων ομάδων -γκρουπας τον ανάγκασαν να κατέβει με σταυροδοσία λέγοντας του ότι δεν τον αναγνωρίζουν ως ηγέτη της αριστεράς.
Όλα αυτά τα στελέχη που ήταν στελέχη του Συνασπισμού δεν τόλμησαν να τον υπερασπιστούν, να υπερασπιστούν το κόμμα τους. Τον υποτιμούσαν από τότε. Ήταν ο Μικρός.
Ο Αλέξης τότε είχε δίπλα του εμάς τα απλά μέλη που τον στηρίζαμε και όλη την νεολαια Συν, αλλά δεν είχε την ηγεσία του κόμματος δίπλα του και αποδέχτηκε στωικά την μικροπρέπεια τους έχοντας όμως ως στρατηγική την Νίκη.
Αποδέχθηκε την κατάσταση εκβιασμού βλέποντας ότι τα στελέχη του κόμματος είναι κατώτερα των περιστάσεων και κατέβηκε στις εκλογές με σταυροδοσία.
Πρωτοφανές να μην υπάρχει επικεφαλής ψηφοδελτίου αλλά τα καταφέραμε και πήρε τους πολλαπλάσιους σταυρούς από όλα μαζί τα υπόλοιπα στελέχη και τους ομαδάρχες των αριστεριστών και έτσι έληξε το ζήτημα ηγεσίας δια παντός.
Ο λαός δίχως να γνωρίζει τι συμβαίνει σ αυτό το κόμμα, επένδυσε στο καθαρό βλέμμα του Αλέξη που δήλωσε ότι θα κυβερνήσει σήμερα και όχι στο αύριο του ποτέ και πουθενά όπως άλλο ένα ΚΚΕ. Και έτσι άλλαξαν όλα.
Την εξέλιξη την θυμόμαστε.
Το 2015 κατέρρευσαν δόγματα, υπερβολές και φάνηκαν οι αστοχίες των αστείων και επικίνδυνων αναλύσεων αυτών των ίδιων των στελεχών που υποτιμούσαν τον Τσιπρα θεωρώντας τον λίγο σε σχέση μ αυτους.
Αυτά τα στελέχη που έρχονται από τα αγηγηματα και τις θεωρίες μιας άλλης εποχής, από την εποχή της Τρίτης Διεθνής των κομμουνιστικών ονειρώξεων για Ρήξη Ανατροπή και τα τρια γουρουνάκια με τον κακό λύκο.
Και ακόμα έτσι είναι απλά έχουν δίπλα τους για ντεκόρ μια χούφτα νεότερων της νέας εποχής με τα δικά τους μυαλά.
Παρ όλα αυτά ο λαός επέμενε να στηρίζει Αλέξη αλλά απαίτησε να αλλάξει το στελεχικό του δυναμικό όπου πλέον κατάλαβαν ότι είναι άχρηστο, επικίνδυνο και ανίκανο ως στελεχικό δυναμικό.
Ο Τσιπρας δεν το έκανε το 2019, υποτίμησε την λαϊκή εντολή και οδηγήθηκε στις πολλαπλές ήττες και την παραίτηση με την «βοήθεια» στενών συνεργατών του το 2023.
Ο ερχομός του Στέφανου Κασσελακη σήμανε για τον λαό εκδίκηση και ευκαιρία.
Εκδίκηση προς τα στελέχη που υπονόμευσαν την ελπίδα και ευκαιρία για να αλλάξουν και να απομακρύνουν αυτά τα δογματικά στελέχη.
Στο πρόσωπο του προέδρου Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis εκπροσωπείται και «ενσαρκώνεται» ο αγώνας της βάσης, της πλειοψηφίας του κόμματος εναντίον της Ελίτ, της νομενκλατούρας, της άτεγκτης γραφειοκρατίας και των προσωπικών στρατηγικών που οδήγησαν το κόμμα σε πολλαπλές ήττες.
Τώρα που όλα έγιναν γνωστά αποκαλύφθηκε και ο προσωπικός χαρακτήρας αυτών των στελεχών που εκτός από ανίκανα έγιναν και Αδίστακτα και αυτό είναι χειρότερο από την ανικανότητα την οποία ανεχόμασταν τόσα χρόνια.
Τον αδίστακτο χαρακτήρα δεν τον ανέχεται ο λαός. Ξέρει ο κόσμος ότι το αδίστακτο γίνεται και ανήθικο και γεννάει ραδιουργίες, ίντριγκες και αλαζόνες που στήνουν πραξικοπηματα και διασπάσεις.
Γι αυτό και από πέρυσι ο λαός με επιμονή επιλέγει έναν νέο άνθρωπο που ευτυχώς δεν έχει πάρει πτυχίο από κανένα κόμμα της ελληνικής αριστεράς. Έναν πολιτικό άνθρωπο δίχως δόγματα και προκαταλήψεις.
Ο κόσμος προτίμησε έναν άνθρωπο με καλό σκοπό, παρά ανθρώπους που για τον σκοπό τους θα έκαναν τα πάντα.
Και αυτό θα ξανακάνει.
Αυτός είναι ο λόγος που ο λαός του Συριζα ΠΣ δεν θα δεχτεί τις ραδιουργίες που ετοιμάζουν στην ΚΕ τα στελέχη του πραξικοπήματος. Θα αντισταθεί ο κόσμος της αριστεράς και θα πάρει το κόμμα στα χέρια του.
............

Αυτά έγραψε ο "αριστερός" Νίκος Καρανίκας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου