Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΣΟΚ ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ


Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση θανάτου του Ελληνοβρετανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, 31 ετών. Ο διεθνής αμυντικός.... ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναζητούσε η σύζυγός του προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί τους για τα γενέθλιά του. Όμως δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της βίλας στα νότια προάστια προκειμένου να δει εάν είναι καλά.

Εκείνος πήγε στο σπίτι του και τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στον πάτο της πισίνας.



Ποιος είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993.

Η απόκτηση του Μπάλντοκ από τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και υπέγραψε συμβόλαιο για τρία έτη.

Ο Μπάλντοκ αγωνίζεται για την Εθνική Ελλάδας, καθώς η μία του γιαγιά είναι ελληνικής καταγωγής, κι έτσι επέλεξε τη «γαλανόλευκη» αντί της Εθνικής Αγγλίας, στην οποία θα μπορούσε επίσης να αγωνιστεί.

Στις 27 Μαΐου 2022, ο Μπάλντοκ κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα, από τον προπονητή Γκουστάβο Πογέτ, για τους αγώνες εναντίον των Βορείου Ιρλανδίας, Κοσσυφοπεδίου και Κύπρου για το Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ 2022-23 από τις 2 έως τις 12 Ιουνίου 2022. Είχε αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα λίγες μέρες νωρίτερα.[30]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου