Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Εγινε κι αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ !!! Τρελά πράγματα ! Ο αρχηγός θα μηνύσει το κόμμα του

"Το εξώδικό σας, επιστρέφεται", απάντησε η.... Πολιτική Γραμματεία στον Στέφανο Κασσελάκη - Νέα Κεντρική Επιτροπή το προσεχές Σάββατο μετά την αίτημα μελών για παραπομπή του πρώην προέδρου με το ερώτημα της διαγραφής.

Οριακές οι καταστάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη «σεισμική δόνηση» που προκάλεσε με το εξώδικό του ο Στέφανος Κασσελάκης, επικαλούμενος διαρροή του πόθεν έσχες του πριν από όλων των άλλων υποψηφίων για την προεδρία.
\
Η Πολιτική Γραμματεία συνήλθε την Τρίτη (8/10) κι έκρινε ως καταλληλότερη λύση σε αυτή την περίπτωση τη σύγκληση έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής. Το ανώτερο όργανο του κόμματος πρόκειται να συνεδριάσει το προσεχές Σάββατο με αντικείμενο τη νομική αυτή πράξη του πρώην προέδρου.

«Το εξώδικο επιστρέφεται» ήταν με τρεις λέξεις η απάντηση της Πολιτικής Γραμματείας στην ξαφνική επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τι συνέβη

Εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την υπόθεση διαρροής του πόθεν έσχες του, για το οποίο νωρίτερα ζητήθηκε η παραίτηση της Ράνιας Σβίγκου.

«Αν και δεν έχω τίποτα να κρύψω, αλλά επειδή πρόκειται για σοβαρότατη διαρροή και μάλιστα επιλεκτική, σε μη νόμιμη χρονική στιγμή, αφού δεν φαίνεται να διέρρευσε η δήλωση πόθεν έσχες κανενός άλλου συνυποψήφιου πριν καν ελεγχθεί και εγκριθεί και επειδή η διαρροή προφανώς και έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω σε κάθε νόμιμο μέσο για να προστατεύσω την προσωπικότητά μου ατομικά και ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το κύρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αλλά και την προσωπικότητα των χιλιάδων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Καλώ, τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να προχωρήσουν σε άμεση και κατεπείγουσα έρευνα, αυθημερόν, για την πρόωρη και επιλεκτική διαρροή που έλαβε χώρα, σε αντίθετη περίπτωση θα υποχρεωθώ να αιτηθώ όπως η ίδια έρευνα ανατεθεί νόμιμα σε αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές» προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου