Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Μπούρδες από τον κυβ.εκπρόσωπο Μαρινάκη, για δήθεν "αναζήτηση των ανώνυμων τρολ που επιτέθηκαν στον Κιμπουρόπουλο"

 Φυσικά και δεν θα εντοπίσει κανέναν η ΝΔ, φυσικά και δεν θα τιμωρηθεί κανείς. Ας δούμε όμως, για την ιστορία, τις μπούρδες Μαρινάκη:


Τη «χυδαία, ρατσιστική και απάνθρωπη» επίθεση που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης σε ανάρτησή του τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν οι συντάκτες των «αποτρόπαιων σχολίων» να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και «δεν είναι δυνατόν να μείνουν ατιμώρητοι».

«Από χθες ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος δέχεται συντονισμένα μια χυδαία, απάνθρωπη και ρατσιστική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανώνυμα, κυρίως, προφίλ επιτίθενται στον ευρωβουλευτή, επειδή “τόλμησε” να τοποθετηθεί δημοσίως με νηφαλιότητα», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης και κατέληξε:


«Οι συντάκτες αυτών των αποτρόπαιων σχολίων δεν είναι δυνατόν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και να μένουν ατιμώρητοι».

................
Λοιπόν Μαρινάκη: Και θα κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και θα μείνουν ατιμώρητοι. Το σανό ότι θα εντοπιστούν , να τον πουλάς στα κομματικά γίδια της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου