Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Η Εθνική ποδοσφαίρου χρειάζεται ένα σοκ. Ας ξεκινήσουμε με την παραίτηση Γραμμένου

ΑΠΟΛΥΤΑ αποτυχημένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Βαγγέλης Γραμμένος. Επί των ημερών του, δημιουργήθηκε μια κλίκα ποδοσφαιριστών που έδιωξε δυό προπονητές, επελέγησαν προπονητές που...
έβαλαν στην εντεκάδα παίκτες που τους υπέδειξαν οι μανάτζέρς τους και κυρίως επελέγησαν προπονητές που δεν μπόρεσαν στο παραμικρό να εμπνεύσουν τους παίκτες.

Είναι ολοφάνερο εδώ και 2-3 χρόνια, ότι η Εθνική μας δεν μπορούσε να πάει πουθενά κι ότι οδηγούνταν στην ξεφτίλα μη μπορώντας να κερδίσει ούτε Φερόες, ούτε Λιχτεναστάιν.

Είναι ολοφάνερο ότι είναι ΒΑΡΥΤΑΤΑ άρρωστη. Δεν σώζεται με συμβατικές θεραπείες, θέλει ριζική θεραπεία. Εγχείριση, ροπαλιά στο κεφάλι, κάτι δραστικό τέλος πάντων.

Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η τόσο άρρωστη ομάδα, δεν μπορεί να γιατρευτεί αν δεν απομακρυνθούν ΟΛΟΙ οι παίκτες, που δεν "νοιώθουν" χαρά από τη συμμετοχή τους, αλλά κάνουν αγγαρεία.

Είναι ολοφάνερο ότι παίκτες πολύ, πολύ, πολύ μικρότερης εμπορικής αξίας, παίκτες που παίζουν ακόμη και σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα τα κατάφερναν καλύτερα, επειδή η πρόσκληση στην Εθνική θα τους ντόπαρε ψυχολογικά. Θα "σκιζόταν". Οι 18 που αγωνίζονται σήμερα, δεν είχαν κουράγιο να αντιδράσουν ούτε με το Λιχτενστάιν ! Δέχθηκαν γκολ στο 85' , είχαν ακόμη 8 λεπτά, κι αντί να τρώνε σίδερα, πελάγωσαν και δεν ήξεραν πού πατάνε. Παίκτες από τη Βέροια, την Τρίγλια, τον Ιωνικό, τον Καμπανιακό, να έπαιζαν, θα αντιδρούσαν πιο ψυχωμένα.

Τι να πούμε για τον Μανωλά, που έκανε ...."μπου" στον αντίπαλό του που του ξέφυγε, μπας και τρομάξει και δεν βάλει το γκολ!!!

Αυτά τα παιδιά, που είναι "φίρμες", αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, ΔΕΝ μπορούν να παίξουν στην Εθνική. Μπούχτισαν ! Δεν μπορούν να βγάλουν αντίδραση, επειδή έχασαν τόσες φορές, που η ήττα τους έγινε συνήθεια. Φτάνει πια....