Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Kαταγγελία στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα αρπαγής βρέφους

Tο μωρό από την αγκαλιά 32χρονης μητέρας, επιχείρησαν να αρπάξουν δύο αλλοδαποί το μεσημέρι της Πέμπτης ....
στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στις αρχές. Προηγουμένως είχαν προσπαθήσει να αρπάξουν την τσάντα μιας 46χρονης που ήταν μαζί με την πρώτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία η οποία κατατέθηκε για απόπειρα ληστείας και αρπαγής ανηλίκου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Λιβύης, πλησίασαν στο μεσημέρι της Πέμπτης (περίπου στις 15.30) δύο γυναίκες, ηλικίας 46 και 32 ετών, οι οποίες βρίσκονταν στην περιοχή του Λευκού Πύργου (πλατεία Τσιρογιάννη) και προσπάθησαν με σωματική βία να αρπάξουν την τσάντα της 46χρονης, ενώ σε δεύτερο χρόνο επιχείρησαν να αρπάξουν το μωρό της 32χρονης, ηλικίας 9 μηνών, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά της.

Αμέσως οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και προσέτρεξαν περαστικοί και θαμώνες των κοντινών καταστημάτων, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο δράστες. Ωστόσο ο ένας κατάφερε στη συνέχει να διαφύγει.

Στο σημείο έφτασαν φυσικά και άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ένας από τους δύο δράστες, Λίβυος ηλικίας 23 ετών συνελήφθη για το περιστατικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου φερόμενου ως δράστη.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ