Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019: Υποψήφιοι και Αποδόσεις στις εταιρείες στοιχημάτων

Εκτός από τις Περιφερειακές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές, στις 26 Μαίου θα πραγματοποιηθούν και οι Δημοτικές Εκλογές. Η πιο… εξειδικευμένη εκλογική αναμέτρηση είναι αυτή, και .....
στονStoiximan δεν μπορούσαν να την παραμελήσουν. Έτσι, στην πλατφόρμα του Stoiximan.gr εντοπίζονται οι αγορές για τους νικητές σε επτά από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας. Οι Δημοτικές Εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 26 Μαίου 2019.

Στον Stoiximan, υπάρχουν επιλογές για τους δήμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Πάτρας, της Λάρισας, του Περιστερίου και της Ρόδου. Σε κάθε περιοχή, είναι φανερά και τα φαβορί.

Στον Δήμο Αθηναίων, οι υποψήφιοι είναι… βαριά ονόματα. Ο Κώστας Μπακογιάννης κατεβαίνει με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, και προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Ο πιο ισχυρός αντίζηλός του, είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, που έχει λάβει το «χρίσμα» από τη Χρυσή Αυγή. Η απόδοση στον εν λόγω υποψήφιο είναι μεγάλη, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζεται άνετα πρώτος στις δημοσκοπήσεις. Από εκεί και πέρα, σε πιο υψηλές τιμές προσφέρονται οι Νάσος Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και Πάνος Γερουλάνος (Κίνημα Αλλαγής). Οι πιο μεγάλες… εκπλήξεις στο Δήμο Αθηναίων, είναι οι κύριοι Σοφιανός, Βουλγαράκης, Κωνσταντίνου, Καψής και Καπερνάρος. Για το λόγο αυτό, παρέχονται στις κορυφαίες αποδόσεις. Εξάλλου η ενότητα «εκλογές στοίχημα» λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για τους bookmakers, όπως και τα αθλητικά γεγονότα. Πάντα, σχετικά με τις αποδόσεις των φαβορί και των αουτσάιντερ.

Θεσσαλονίκη: Ταχιάο και Ορφανό βλέπουν στο 2ο γύρο

Στη Θεσσαλονίκη, τα πράγματα είναι πολύ πιο αμφίρροπα. Ο Νίκος Ταχιάος, είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο υποψήφιος με τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει. Ο κ.Ταχιάος είναι πρώτο φαβορί και στον Stoiximan, αλλά τον ακολουθεί από κοντά ο Γιώργος Ορφανός. Η διαφορά στην απόδοση των δύο υποψηφίων είναι μικρή και αναμένεται ντέρμπι! Η υποψήφια που έχει στο πλευρό της τον ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι τρίτο φαβορί και ο Stoiximan την προσφέρει σε υψηλή τιμή. Και στο Δήμο Θεσσαλονίκης, υπάρχουν υποψήφιοι που κυνηγάνε το «μπαμ». Για παράδειγμα, ο Πέτρος Λεκάκης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, φιγουράρουν πλάι σε συναρπαστικές αποδόσεις.


Δήμαρχος Πειραιά θα επιδιώξει να αναδειχθεί για δεύτερη συνεχή φορά, ο Γιάννης Μώραλης. Το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη και έχει σοβαρές πιθανότητες να νικήσει. Ο Νίκος Βλαχάκος έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και θα προσπαθήσει να εκθρονίσει τον κ.Μώραλη. Η απόδοσή του προκαλεί ενδιαφέρον. Τα νούμερα είναι πιο… εντυπωσιακά, για τον Νίκο Μπελαβίλα και τον Γρηγόρη Δεμέστιχα. Η Διαμαντώ Μανωλάκου, επίσης κινείται στα ψηλά στρώματα σχετικά με την απόδοσή της.