Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Eurovision 2018 :Ξεσήκωσε το κοινό η Φουρέιρα, "κόπηκε" στα ημιτελικά η Ελλάδα

"Όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτή την εικόνα, λες θα το κάνω και κάτι θα κερδίσω. Δεν μπορείς μετά να λες πάμε σε πρόχειρο ....
διαγωνισμό. Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ λέει ότι το κάνουμε υποχρεωτικά. Ας βάλουν τον Θέμη που ξέρει να τους πει πέντε πράγματα".
Στον απόηχο του Α΄Ημιτελικού της Eurovision 2018, μετά την ήττα της Γιάννας Τερζή, οι εκπομπές πήραν φωτιά, όπως ήταν αναμενόμενο. Η εμφάνιση της Ελλάδας απογοήτευση σε αντίθεση με αυτή της Κύπρου, όπου η Ελένη Φουρέιρα στοχεύει πλέον στη νίκη. Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της μίλησαν έξω από τα δόντια.



Κώστας: Πήγε ξυπόλητη στ’ αγκάθια, την άφησαν να εκτεθεί.

Φαίη: Απογοητεύτηκε η ίδια και ήταν σαν εκείνη την ώρα να μην έδωσε το 100% του εαυτού της. Εδώ και τρία χρόνια έλεγε η Φουρέιρα ότι θέλει να πάει. Στείλε τη αφού την έχεις δει επί σκηνής τι κάνει στα νυχτερινά μαγαζιά που εργάζεται. Αυτό έκανε και χθες. Δηλαδή την έβλεπες, την είχες, ήθελε να πάει και της έλεγες δεν θέλουμε, θέλουμε να κάνουμε διαγωνισμό.

Θέμης: Το ήξεραν εδώ και μήνες έπρεπε να είχαν πει: πώς θα το στηρίξουμε ρε παιδιά αυτό το πράγμα; Η ίδια η Γιάννα έπρεπε να στελεχώσει την εμφάνισή της με επαγγελματίες για να την βγάλουν καλή πάνω στη σκηνή.

Φαίη: Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άνθρωποι εκεί που αποφασίζουν, είναι λάθος η όλη τους προσέγγιση και προφανώς τα βλέπουν λάθος. Ξαναλέω, όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτή την εικόνα, λες θα το κάνω και κάτι θα κερδίσω. Δεν μπορείς μετά να λες πάμε σε πρόχειρο διαγωνισμό. Από εκεί και πέρα άστο.

Κώστας: Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ λέει ότι το κάνουμε υποχρεωτικά.

Φαίη: Ας βάλουν τον Θέμη που ξέρει να τους πει πέντε πράγματα. Είναι άσχετοι! Είναι άσχετοι, συγγνώμη!

Κώστας: Η ΕΡΤ δεν νομίζω ότι χάρηκε πολύ με τη νίκη της Φουρέιρα χθες. Εμένα αυτό που μου εξέπεμψαν οι σχολιαστές, δεν είπαν ούτε μία στιγμή μπράβο στην Κύπρο. Δεν είπε κανείς μπράβο Ελένη πάμε να κερδίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου