Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ωχ...παρέμβαση εισαγγελέα για το ΑΠΘ, άρα δεν θα γίνει τίποτε !

Όσοι διαβάζετε makpress, έχετε πιθανώς την ίδια αλλεργία με μας, με τις πολύ βαρετές πια "εισαγγελικές εντολές" οι οποίες δεν αποφέρουν ποτέ, τίποτε. Γελοιοποιούν απλώς στα μάτια του κόσμου τη δικαιοσύνη, αφού βλέπει βαρύγδουπους τίτλους και στο τέλος δεν γίνεται ποτέ, τίποτε! Δεν μπορεί να ...

βγει η χώρα από το βόθρο στον οποίο ζει, με εισαγγελικές παραγγελίες. Είναι εξαιρετικά αδύναμες όταν έχουν να κάνουν με σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Ο εισαγγελέας φοβίζει κανέναν ταλαίπωρο φτωχό ανθρωπάκο και μέχρι εκεί. Η μαφία του ΑΠΘ, που είναι ένα ορθάνοιχτο και φιλόξενο σε κάθε εγκληματία χωριό (από ιδεοληψία και μόνο κάποιων βλαμμένων) δεν τρομάζει από εισαγγελικές παρεμβάσεις, που μένουν στα τυπικά γραφειοκρατικά: ανταλλαγή επιστολών και υπομνημάτων, βρισιές γραμματέων που γράφουν, γράφουν, γράφουν,  "εις απάντησίν σας" , πρακτικά καταθέσεων και μετά, όλα μαζί τα παλιόχαρτα στα σκουπίδια.
Οι εισαγγελείς, πνίγονται στη χαρτούρα και δεν προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτε στην κοινωνία, ακριβώς επειδή πνίγονται στα χαρτιά και χάνουν την ουσία.

Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να βαλτώσει ένα θέμα στην Ελλάδα, είναι να ασχοληθεί μ΄αυτό ένας εισαγγελέας. Είναι τόση πολλή η "χαρτούρα", που όλοι όσοι εμπλέκονται απογοητεύονται και εγκαταλείπουν εξουθενωμένοι.