Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ρόμπα ο Αφραγκούζος. Είχε απλήρωτο τον Μπέργκ κι έψαχνε φαντάσματα στην Τούμπα

Όσο και να προσπαθεί να παραπλανήσει -στην υπόθεση Μπεργκ- τους οπαδούς του μεγάλου συλλόγου, που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο Αφραγκούζος, δεν ....
τα καταφέρνει.

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στιν Παναθηναικό, επιβεβαιώθηκε απόλυτα από την προσφυγή που κατέθεσε ο Μπέργκ. Μια ακόμα απόδειξη ότι οι «πράσινοι» έβλεπαν την καταστροφή να έρχεται και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αόρατους εχθρούς όπως ο ΠΑΟΚ, ο Κύζας και ο Σαββίδης. Ακόμα και τώρα που αποκαλύφτηκαν όλα, οι πράσινοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια. Μάταια όμως, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναικού έχουν αντιληφθεί την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα τους.

Ο Παναθηναικός προσπάθησε να κάνει το άσπρο μαύρο, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον ποδοσφαιριστή για το γεγονός ότι είναι απλήρωτος. Ισως και να τα κατάφερνε αν η πλευρά του Σουηδού δεν δημοσιοποιούσε το έγγραφο που έλαβε η ΠΑΕ Παναθηναικός από την 1η Ιουνίου. Παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα για να αντιληφθείτε ότι στην Λεωφόρο γνώριζαν τα πάντα αλλά, λόγω οικονομικής δυσπραγίας, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

«Επικοινωνούμε μαζί σας εκ μέρος του πελάτη μας, του Σουηδού ποδοσφαιριστή Μάρκους Μπεργκ, λόγω του συμφωνητικού συνεργασίας το οποίο υπογράφηκε μεταξύ του κ. Μπεργκ και του Παναθηναϊκού στις 14 Οκτωβρίου του 2016. Όπως αναφέρεται στο συμφωνητικό, παράγραφος 4.4: Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να λάβει το συνολικό ποσό των 2.7500.000 καθαρά

Περιλαμβάνεται δόση των 275.000 ευρώ, η οποία πρέπει να πληρωθεί έως τις 28.02.2017. Τη δεδομένη στιγμή (σ.σ. 1η Ιουνίου) ο κ. Μπεργκ έχει λάβει μόλις 55.000 ευρώ από την προαναφερθείσα δόση του συμβολαίου, παρά τις συνεχείς συναντήσεις, e-mails και εκκλήσεις οι οποίες έχουν σταλθεί από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο.

Συνεπώς, τη δεδομένη στιγμή ο σύλλογος οφείλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 220.000 ευρώ, καθαρά από φόρους και αφαιρέσεις. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η συγκεκριμένη οφειλή είναι ληξιπρόθεσμη και καθίσταται πληρωτέα. Επιπρόσθετα, η δόση η οποία θα έπρεπε να πληρωθεί στις 30 Μαΐου του 2017, η οποία είναι ύψους 275.000 ευρώ, είναι επίσης ληξιπρόθεσμη και καθίσταται πληρωτέα. Παρακαλούμε προχωρήστε αμέσως στην πληρωμή της. Με επιφύλαξη κάθε νομικού δικαιώματός μας.

Εφόσον ο σύλλογος δεν προβεί στην απαιτούμενη πληρωμή μέσα στα χρονικά όρια που τέθηκαν, ο ποδοσφαιριστής δεν θα έχει άλλη εναλλακτική από το να παρά να προβεί σε νομικές ενέργειες εναντίον του συλλόγου στα αρμόδια νομικά όργανα (FIFA)». Τόσο… απλή και… κατανοητή είναι η κατάσταση στον Παναθηναικό!

Διεθνώς ρεζίλι
οι «πράσινοι» και
από τον Γουακάσο

Η προσφυγή Μπέργκ έκανε διεθνώς ρεζίλι τον Παναθηναικό. Λίγες μόνο μέρες μετά τα όσα καταγράφηκαν από τις τοποθετήσεις του Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο παίκτης αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Γουακάσο σε άλλες πολιτείες. O ποδοσφαιριστής από την Γκάνα που αγωνιζόταν ως δανεικός από τους «πράσινους» στην Γρανάδα δεν έχει σκοπό να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε στα ΜΜΕ της πατρίδας του είναι απλήρωτος εδώ και αρκετούς μήνες. «Πριν πάω στον Παναθηναϊκό μίλησα με τον Εσιέν και μου είπε πως η ομάδα (ο Παναθηναϊκός) αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου με διαβεβαίωσαν πως θα με πληρώνουν για αυτό και τελικά υπέγραψα μαζί τους. Όλα πήγαιναν καλά, όμως ξαφνικά σταμάτησαν να με πληρώνουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, από ένα σημείο και μετά στην διάρκεια της περιόδου, έπρεπε να πληρώνω μόνος μου το νοίκι του σπιτιού, παρότι έπρεπε να το πληρώνει η ομάδα!» Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τραγική την εμπειρία που βίωσε και υποστήριξε ότι δεν προτίθεται να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Θέμα που επίσης υποβιβάστηκε από τους επικοινωνιολόγους του Παναθηναικού με αστείες δικαιολογίες.

Τα ψέματα κάποτε αποκαλύπτονται. Οι δικαιολογίες τελειώνουν και είσαι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσεις την ωμή αλήθεια που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα. Αυτή ακριβώς την κατάσταση βιώνει ο Παναθηαικός που θεωρούσε ότι θα κατάφερνα μια ζωή να παρουσιάσει ότι τον κυνηγούν φαντάσματα. Τα χειρότερα θα τα δούμε στη νέα περίοδο. Αν βέβαια καταφέρει ο Αλαφούζος να παραμείνει στην ομάδα μέχρι τότε…

inpaok