Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΣΟΚ ! Έσπασαν οι φωνητικές χορδές του Κυριάκου Θωμαϊδη !

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, που ....
απεκάλυψε με σειρά εκπομπών, την υπόθεση του Noor1. Εδώ και μήνες ...δεν βγαίνει η φωνή του !

Ναι, ο γνωστός δημοσιογράφος, που φώναζε με στεντόρεια φωνή και σαρδόνιο χαμόγελο για τον "πρόεδρο μεγάλης ποδοσφαιρικής Π.Α.Ε. που εμπλέκουν στη διακίνηση 2 τόνων καθαρής ηρωίνης", έπαθε αφωνία !!! Μήνες τώρα δεν λέει λέξη για τον "πρόεδρο".

Και στην εκπομπή του, αυτή που ΟΥΡΛΙΑΖΕ για τον "πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ", αρχιζει αντίστροφη πορεία: αθωώνει -με πονηρά κολπάκια και προσεκτική επιλογή του πάνελ- τον "πρόεδρο" που προηγουμένως "έδινε στεγνά" και σε λίγο θα ουρλιάζει για αυτούς που του ...έστησαν πλεκτάνη του καημενούλη του "προέδρου" !!!

Αρχίσαν τα "ναι μεν, αλλά", "ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της" (ε, γιατί δεν την άφηνες και το προηγούμενο διάστημα;)

Άντε Κυριάκο, ξεκίνα αποκαλύψεις με τίτλο: "Ποιοί έστησαν πλεκτάνη στον αγνό και τίμιο "πρόεδρο"! Είσαι ικανός να το κάνεις κι αυτό, τώρα που τα βρηκαν τα αφεντικά...

Ρε ίχνος τσίπας;;;; Ίχνος;

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.