Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

"Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και να ακούσουμε (!!!) τι είπε ο Καμμένος με τον ισοβίτη"

Για δες τι μαθαίνουμε! Οι τηλεφωνικές εταιρείες (VODAFONE, COSMOTE, WND) ηχογραφούν τις κλήσεις μας; Εκτός από...
τους αριθμούς που καλούμε δηλαδή, και είναι λογικό να καταγράφουν, ηχογραφούν και την ίδια τη συνομιλία μας; Ο τομεάρχης δικαιοσύνης  της ΝΔ το λέει, δεν το λέει κάποιος τυχαίος.


Ν. Παναγιωτόπουλος: Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο υπουργού Καμμένου - ισοβίτη

"Ένα θέμα θα ήταν η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για να δούμε τί ειπώθηκε μεταξύ υπουργού και ισοβίτη. Να αρθεί λοιπόν το τηλεφωνικό απόρρητο. Να δούμε την υπόθεση πώς θα εξελιχθεί, από την μόνη αρμόδια να την διερεύνηση, τη Δικαιόσυνη", τόνισε ο αρμόδιος τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Μιλώντας στον Κωστή Παρρά και στον Γιώργο Αλοίμονο και ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε: "Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να φωνάζει για εκλογές. Η Αριστερά είναι μη συμβατή με την ιδιωτική οικονομία και η ιδιωτική οικονομία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το πρόβλημα. Αυτό δε νομίζω ότι μπορούν να το κάνουν άνθρωποι που έμαθαν γράμματα στη ΚΝΕ".

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.