Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Διήμερη επίσκεψη του Μάκη Βορίδη στη Χαλκιδική

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Χαλκιδικής το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας ΤρίγλιαςΔιήμερη επίσκεψη του κ. Μάκη Βορίδη στη Χαλκιδική
Στo πλαίσιο των δράσεων που έχει εξαγγείλει και υλοποιεί η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής, διοργανώνονται στη περιοχή του δήμου Νέας Προποντίδας και δήμου Κασσάνδρας εκδηλώσεις, ομιλία και ολοήμερη περιοδεία του τομεάρχη εσωτερικών και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου διήμερη επίσκεψη στο Νομό.


Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-ομιλία με κεντρικό ομιλητή τον τομεάρχη εσωτερικών και βουλευτή Αττικής κ. Μάκη Βορίδη. Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 9πμ ο πρόεδρος Απόστολος Τζηρίτης και τα μέλη της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής θα συνοδεύσουν σε περιοδεία τον κ. Βορίδη, ο οποίος θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες και θα συνομιλήσει με στελέχη, εκπρόσωπους φορέων, επιχειρήσεων και απλούς πολίτες του δήμου Κασσάνδρας.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.