Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Τουρκικό ...φέσι στον ΠΑΟΚ

Στην καθυστέρηση που υπήρχε από πλευράς Γαλατάσαράι ....
στην καταβολή των δόσεων για την αγορά του Γκάρι Ροντρίγκες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με τελεσίγραφο: "1 εκατ. ευρώ μέχρι τις 20 Μαρτίου και άλλες 500.000 ευρώ μετά από ένα μήνα, διαφορετικά η υπόθεση πάει στην UEFA".

Η απειλή από πλευράς "Δικεφάλου" κινητοποίησε τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας που, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ήρθαν ήδη σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και ενημέρωσαν για την πρόθεση τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας να καταβάλλουν το 1 εκατ. ευρώ που ζητά ο ΠΑΟΚ..

Περίπου 200.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής, έχει πάρει από την πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι, περίπου 200.000 ευρώ που αντιστοιχούν στην προκαταβολή που δόθηκε όταν έκλεισε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, παρότι στην Τουρκία ορισμένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ήδη η Γαλατά έχει καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.