Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Το γελοίο επιχείρημα "όλος ο κόσμος τους λέει Macedonia"

Ε, ναι. Και όλος ο κόσμος αποκαλεί "Παλαιστίνη" τα Παλαιστινιακά εδάφη, αλλά το Ισραήλ, ΟΧΙ ! Επιμένει να τους αποκαλεί "Παλαιστινιακή αρχή" (Palestinian Authority). Λέτε να υποχωρήσουν, επειδή "όλος ο κόσμος τους λέει Παλαιστίνη και τους βλέπει ως κράτος;".


Μπορεί όλος ο κόσμος να τους βλέπει ως κράτος, το Ισραήλ όμως λέει αδιαπραγμάτευτα ΟΧΙ κι έτσι κανείς δεν τολμάει να τους αναγνωρίσει ως κράτος (εκτός από κάτι ψευτοαριστερές κότες, που όταν είναι στο 3% υπόσχονται την αναγνώριση, αλλά όταν αυξάνονται τα ποσοστά τους και μπαίνουν στο φακό των εβραίων, καταπίνουν τις "δεσμεύσεις" και σέβονται την άρνηση του Ισραήλ).
Θα αντιγράψουμε επιτέλους τους μεθοδικούς εβραίους σε κάτι; Οι άνθρωποι μας δείχνουν συνέχεια το δρόμο (επιμονή) κι εμείς κοιτάμε το φεγγάρι....

Δεν πα΄να λέει όλος ο πλανήτης όπως θέλει τη ΦΥΡΟΜ; Ο Νορβηγός κι ο Χιλιανός, δεν ενδιαφέρονται για το ζήτημα της ονομασίας, δεν είναι δικό τους θέμα, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ! Στοιχειώδης αξιοπρέπεια επιβάλει να μην πέσουμε στα 4 και στους Σκοπιανούς ! Ε, όχι να μας σοδομίσουν και οι Σκοπιανοί !

Εμείς θα τη λέμε για πάντα  ΦΥΡΟΜ. ΦΥ-ΡΟΜ ! Φ-Υ-Ρ-Ο-Μ. Τόσο απλά. Μια λεξούλα.
Kαι τέλος:
ΟΧΙ, δεν τους λέει "όλος ο κόσμος" Macedonia.
O OHE τους λέει "The former Yugoslav Republic of Macedonia". Στο "T"
Εδώ: http://www.un.org/en/members/