Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Οι Τούρκοι μας κάνουν πλάκα - Ανακηρύσσουν «Επίτιμο διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας», τον Τσίπρα

Το ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Σμύρνης «İzmir Ekonomi Üniversitesi» θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Στη Σμύρνη βρίσκεται σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός μετά την Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας, στις Βρυξέλλες. Ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Τουρκίας-Ελλάδας όπου θα συζητήσει για τη βελτίωση της συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας σε πολλούς τομείς, αλλά και στη μεταναστευτική κρίση.

Εκτός των συναντήσεων που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, κατά την παραμονή του στην Σμύρνη θα του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο.
Ήδη έχει σχεδιαστεί τελετή στο πανεπιστήμιο «İzmir Ekonomi Üniversitesi» το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ανήκει στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης.
Η τελετή, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα.
Πρώτο Θέμα

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: